200 milliót bukott a Warner az Öngyilkos osztagon

  • Írta: szlav
  • 2024. május 10.
  • Biznisz
Link másolása
Valódi öngyilkos bevetés volt a Suicide Squad: Kill the Justice League a Warner Bros számára. A kiadó arra számított, hogy évekig tejel majd a live service cím, de a játék egyelőre csak 200 millió dolláros veszteséget okozott.

A Suicide Squad: Kill the Justice League kapcsán valószínűleg soha senki nem gondolta, hogy a játék akár anyagilag, akár kritikailag eléri majd a kiadó által elvárt szintet. A Batman: Arkham rajongók már az első perctől gyűlölték, a megjelenés után sem fogyott igazán és februárban a kiadó is jelezte, hogy valóban csalódás a játék eredménye.

Most azonban Warner Bros. Discovery vezetője, Gunnar Wiedenfels a cég negyedéves pénzügyi jelentésében számszerűsítette a bukást. A Suicide Squad: Kill the Justice League közel 200 millió dolláros bevételkiesést eredményezett az előző éves pénzügyi adatokhoz képest, és ez elsőre valóban hatalmas bukásnak tűnik.

Az igazság (ligájához) azonban hozzátartozik, hogy 2023-ban érkezett a Hogwarts Legacy, mely a 22 millió példányos eladásával az év legtöbbet eladott programja volt és természetesen jelentősen megdobta az első negyedév eredményeit is. A számok alapján kérdéses, hogy a Rocksteady által korábban előre bejelentett kiegészítők megérkeznek-e vagy lelövik az egészet.

1.
1.
crytek
Na a sok rossz hír mellé egy örömhír is beesett. Zsír
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...