SGF 2024: Megvan a Dragon Ball: Sparking! Zero megjelenési dátuma

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A hír mellé egy új trailer is dukál, ami ugyan intenzív és pörgős, mint az eddigiek. Az adatbányászok összesen tíz napot tévedtek, viszont az októbert eltalálták.

Májusban röppent fel a hír, miszerint megvan a Dragon Ball: Sparking! Zero megjelenési dátuma, ráadásul nem is akárhonnan szerezték azt meg az adatbányászok, hanem a Bandai Namco saját oldaláról. Bár az október 1-je nagyon stílusos dátum lett volna, a legfrissebb trailer alapján viszont tíz nappal később jelenik csak meg a játék.

A Budokai Tenkaichi szellemi örököseként emlegetett játékban a sorozat ikonikus pillanatait és harcait élhetjük át újra földön, víz, levegőben, és ugyan a karakterlista szép nagy, valójában ugyan annak a szereplőnek más-más változatairól lesz szó. A hivatalos megjelenési dátumhoz egy új trailer is dukál, íme:

Az október 11-én érkező játék előrendelése már elindult a Bandai Namco oldalán, természetesen már most megvásárolhatjuk a drágább és a még drágább verziókat, amelyekhez season pass és 3 napos korai hozzáférés is jár, továbbá számos in-game extra tartalom, vagy épp a már meglévők korai kioldása.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
hedzsooo
Elegge jol fest ez is, jol osszehoztak UE5-ben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...