Megérkezett a június Xbox konzolfrissítés

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 13.
  • Hír
Link másolása
A legújabb update javít a kontrollerek kapcsolódásán, a konzolok több WiFi-hálózatot képesek megjegyezni, illetve újabb testreszabhatósági opciók is érkeznek a kisebb-nagyobb hibajavítások mellett.

Már elérhető az Xbox Series X/S konzolok júniusi frissítése, ami ugyan drasztikus újításokat nem hoz, viszont számos olyan apróságot igen, amelyeknek örülhetnek a konzoltulajok. Kapásból az első, hogy még több lehetőségünk lesz személyre szabni a konzolunk nyitóképernyőjét, például kedvenc játékunk képe lehet az állandó hátterünk.

Ha valaki sokat hozza-viszi a konzolját, annak jó hír lehet, hogy az eszköz immár 10 WiFi-hálózatot képes megjegyezni és automatikusan csatlakozni hozzájuk. Kényelmi funkció, hogy a különböző előfizetéseinket (például az Xbox Game Passt, aminek szintén megújult a kezdőfelülete) immár közvetlenül a konzolunkról tudjuk menedzselni.

Frissítést kapnak a kontrollerek is, a Xbox Elite Wireless Controller Series 2 kapcsolódásán javítanak (problémák fordulhattak elő, ha vezetékes fülest dugtak rá), de kibővítik az Xbox Adaptive Controller képességeit is, így további kisegítő eszközt köthetünk majd rá. Apropó további eszközök: immár elérhető az Cloud Play-t használók számára az egér és billentyűzet kombó használata.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...