GC 2024: Két bejelentésre váró játékot is elhoz a THQ Nordic

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 13.
  • Rendezvény
Link másolása
Egy ideig végeztünk a nagyobb nyári rendezvényekkel, de ne feledkezzünk meg augusztusi Gamescomról sem. A THQ Nordic például már most elárulta, hogy öt játékot hoz el Kölnbe, ebből kettőt még be sem jelentettek.

Noha a Nintendo Directre még várunk, a nyári játékbemutatók sora egy időre lecsengett. A következő nagy esemény, amire az iparág vár, az az augusztusi Gamescom lesz, és a közeljövőben egyre több kiadó és fejlesztő fogja megerősíteni jelenlétét.

Így tett meg a THQ Nordic is, amely öt játékot fog elhozni a kölni kiállításra, amelyek közül kettőt még nem jelentettek be. Ezek közül az egyik címe egy hatbetűs szó, a másik öt szóból és 23 betűből áll. Szeretjük a rébuszokat, de ennél több kapaszkodót szívesen láttunk volna.

Az biztos, hogy a Disney Epic Mickey: Rebrushed, a Titan Quest 2 és Gothic Remake biztosan ott lesz a rendezvényen, sőt a kiadó standján ki is próbálhatják őket a látogatók.

A THQ Nordic Digital Showcase augusztus 2-án lesz, ott hull le a lepel a két rejtélyes címről. Az idei Gamescomot pedig augusztus 21-25. között rendezik.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
hedzsooo
Leginkabb a Titan Quest 2 hoz lazba eddig. De aztan lehet a Gothic remake is meger 1 miset majd. :D
1.
1.
crytek
Gothic, TQ2 és az epic mickey is várólistás.
Remélem a másik kettő is érdekel majd.
Rengeteg ip van a kezükben így van miből szemezgetniük
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...