Bemutatjuk a Madden NFL 25 újdonságait

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA Sports végre elárulta, mennyiben változott a Madden NFL 25 egy év alatt, a hangsúly a fizikaalapú összecsapásokon és az újratervezett Hit Stick mechanikán lesz, de a hitelesség felé is egy újabb lépést tettek a fejlesztők.

Érdekes dolog a címválasztás, hiszen mikor még sorszámmal jelölté az EA Sports aktuális NFL-játékait, már akkor is jelent meg egy Madden NFL 25. Most viszont az évszámból adódik az elnevezés. A játék két mozgatórugó köré összpontosul: a FieldSENSE-re és a vadonatúj BOOM Tech-re. Utóbbi egy dinamikus, fizikán alapuló szerelésrendszer, amely felszabadítja az újratervezett Hit Sticket és a labdahordozás új szintjét, azaz úgy uralhatjuk a pályát, mint egy igazi szupersztár.

Az ígéretek szerint az új audiovizuális élménnyel, valamint az elmélyült játékmódokkal és testreszabással a Madden NFL 25-tel más érzés lesz játszani. A Hit Stick időzítésen alapuló mechanikát használ, nagyobb kontrollt kapunk az ütközések során. A továbbfejlesztett labdabirtoklási rendszerrel pedig páratlan magabiztossággal irányíthatjuk az előretörő játékosunkat.

A FieldSENSE újabb kiegészítései a játék mindhárom fázisában, tehát a támadásban, védekezésben és speciális csapatokban, nagyobb hitelességet biztosít. A Madden NFL 25 teljes bemutatkozására június 18-án kerül sor. A teljes verzió augusztus 16-án érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...