Nem lesz sztorimód a Helldivers 2-ben

  • Írta: JesusHun
  • 2024. június 16.
  • Hír
Link másolása
Közösségi médiában reagált az Arrowhead Game Studios vezérigazgatója egy rajongó kérdésére. Velős és egyértelmű üzenetet közvetítve mindenkinek, aki hasonló reményt táplált.

Az említett X-felhasználó az alábbi kérdéssel fordult Shams Jorjanihoz: "Tudnátok sztorimódot készíteni a kooperatív módhoz? Epikus pillanatokkal és tragikus jelenetekkel". Negyed órát sem kellett várnia a lelombozó válaszra: "Nem fog megtörténni. Bocsi tesó. Az olyan lenne, mintha egy teljesen új játékot kéne csinálnunk." - reagált Jorjani, hamar szertefoszlatva a kérdező vágyait. 

A játékot érintően posztolt továbbá arról, hogy most nyaralni megy a csapat. Elmondása szerint a pihenő csak minimálisan befolyásolhatja a játékbeli dolgokat, de a jól megérdemelt nyáriszünet után a megszokott minőségű frissítések és hibajavítások érkeznek majd.

Februárban már írtunk a stúdió egy korábbi nyilatkozatáról, melyben a PvP lehetőségétől határozottan elzárkóztak. Úgy tűnik, a Helldivers-széria megmarad egy olyan közösségnek, ami nem egymás likvidálását tűzi ki célul, inkább a testvéries csapatmunkára fókuszál.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...