A State of Decay 3 is 2025-ben jelenhet meg

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 20.
  • Pletyka
Link másolása
Az Undead Labs nyitott világú zombis címéről a múlt héten kaptunk életjeleket, de hivatalos infók hiányában csak az iparági bennfentesekre hagyatkozhatunk a State of Decay 3 tervezett premierjét illetően.

Hosszú évek csendje után végre feltűnt a State of Decay 3 is az Xbox Games Showcase-en, bár tényleges játékmenetet nem láttunk a nyitott világú túlélőjátékról, csupán egy újabb filmes előzetest, a koplalás után mégis örültünk az új látnivalónak. Sem a Microsoft, sem a fejlesztő nem árult még el megjelenési időablakot.

Azonban az Xbox Two podcast újságírója, Jez Corden állítja, hogy a hallottak alapján a kiadó 2025-ös premierrel számol, hasonlóan a Gears of War: E-Dayhez és az új Fable-höz. Utóbbi két cím esetében sem rendelkezünk még hivatalos dátummal, csupán a spekulációk helyességében bízhatunk.

Akárhogy is lesz, 2025 elég masszív évnek ígérkezik az Xbox történetében, hiszen a Doom: The Dark Age és a South of Midnight is jövőre veszi be a boltokat. Rég voltak ilyen erős first party címei a redmondiaknak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...