Az Atarihoz kerültek a Surgeon Simulator jogai

  • Írta: JesusHun
  • 2024. június 26.
  • Hír
Link másolása
Az Infogrames bejelentette, megvásárolták a Surgeon Simulator-franchise jogait, így a szellemi tulajdonok birtokában ők készíthetik az esetleges folytatásokat a nem mindennapi "szimulátorhoz".

Az Infogrames menedzsere, Geoffroy Chateauvieux sajtónyilatkozatában örömét fejezte ki, hogy sikerült megvásárolniuk egy olyan újabb egyedi játékot, ami bővíti majd a portfóliójukat. Az Atari azzal a nem titkolt szándékkal élesztette újra a neves kiadót, hogy a jövőben a brandjén kívül eső játékok az ő gondozásukban jelenjenek majd meg. Fontos céljuk, hogy a katalógusuk tovább bővüljön különféle kollekciókkal és játék-folytatásokkal, hogy megőrizhessenek olyan játékokat, amik nélkülük elenyésznének.

Több mint 10 éve jelent meg a Surgeon Simulator, ami később VR kiadást is kapott. Az első rész eléggé egyszerűcske volt, egyre nehezedő operációk során kellett különböző szervek cseréjét elvégezni, amiket aztán szintén egyre nehezítettek a változatos helyszínek. Mondjuk úgy, egy száguldó mentőautóban vagy zéró gravitációban csöppet problémásabb vágni, fúrni-faragni az eszméletlen pácienseket.

A második részbe már raktak többjátékos módokat, egyszerre akár négyen végezhettük a kiszemelt műtéteket, vagy a PvP módban feszülhettünk neki a rivális orvosoknak. Sajnos az első részből kimaradtak az Xbox tulajok, a folytatásból pedig a PlayStation és Nintendo játékosok. Remélhetőleg idővel az új tulajok változtatnak ezen az üzletpolitikán, hogy platformtól függetlenül mindenki virtuális műtősruhát húzhasson. Aki nem próbálta még, mindenképpen tegyen vele egy próbát, viszont aki tényleges szimulátorra számít, az gondoljon arra, hogy a Goat Simulator-trilógia is ezzel a címkével van megjelölve.

1.
1.
memoryman
Talán valamelyik Humbe Bundle-ban volt benne sok-sok évvel ezelőtt, de végül sosem játszottam vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...