Alkahest - belsőnézetű akció-RPG érkezik

Link másolása
A látványos és részletes közelharci rendszert villantó trailer alapján elsőre a Dark Messiah of Might & Magic ugorhat be sokaknak. A játék egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot.

Az érkező RPG-k során végignézve azt láthatjuk, hogy kapunk meglepően realista, két lábbal a földön álló címeket is, és kapunk kifejezetten a high fantasy műfajába sorolható alkotásokat is. A kettő ötvözete azonban egyelőre kiaknázatlan maradt, ezt az űrt szeretné a Push On csapata betölteni az Alkahest című játékukkal. Egy viszályok és goblin támadások által szaggatott világot fedezhetünk majd fel, ahol nemcsak kardunkra támaszkodhatunk.

A harcok során ugyanis az egyik legfontosabb tényezőnek a környezet ígérkezik. Ellenfelünket megdobhatjuk mindenféle felvehető tárggyal, különféle környezeti veszélyekbe lökhetjük bele őket, vagy Leonidász módjára lerúghatjuk őket egy szirtről. Segítségünkre lesz még az alkímia is, ezzel lobbanthatjuk lángra kardunkat, vagy korrodálhatjuk el egy ajtó zsanérjait. Bár maguk a készítők a Kingdom Come: Deliverance-t adták meg ihletforrásként, az Alkahest egy másik, mára már kultstátuszba került játékot is megidéz, a Dark Messiah of Might & Magic-et.

A pontos megjelenés és az célplatformok kiléte sem tisztázott egyelőre. Annyit tudni, hogy a játék PC-re és konzolokra is érkezik, aki szeretné, már most hozzáadhatja a Steam kívánságlistájához.

3.
3.
Stagrider
Tetszetős. Nem bánnám, ha majd Avowed-ban is ilyen lenne a harc:).
1.
1.
crytek
Ha nem olvasnék róla semmit akkor is egyértelmű hogy a Dark Messiah szellemi örököse ami baromi jó cucc. Izomból várom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...