Multiplayer cím lehet az új Crazy Taxi

Link másolása
A játék mögött álló csapatok beszéltek a jelenlegi koncepciókról, amelyek alapján egy ismerős, mégis merőben új játékot kapunk majd. A videó egyben egy toborzás is.

A tavalyi év egyik legnagyobb híre volt a Sega-rajongók számára, hogy a kiadó számos régi címét tervezi feltámasztani nemcsak újrakiadások, de teljesen új részek segítségével, amelyekhez vadonatúj koncepciók párosulnak majd. Ezek közül az egyik ilyen, mára már csak az emlékeinkben élő játék, a Crazy Taxi volt.

Most maguk a fejlesztők osztottak meg egy hosszabb videót a játék készítésének kulisszatitkairól, viszont több szempontból is rendhagyó a dolog. Egyrészt több vágókép és elhangzott információ alapján arra lehet következtetni, hogy az új Crazy Taxi játék egy nagy, nyílt világban játszódó multiplayer élmény lesz, ahol nem csak őrül taxisok, de akár rendőrök is lehetünk, a macska-egér harcokat pedig két játékos egymással is vívhatja.

A rombolható környezet és az őrült hangulat is garantált, viszont a fejlesztőcsapatok közül többen is finoman jelezték, hogy szívesen látnak minden lelkes jelentkezőt, aki szeretne a játékon dolgozni, mivel emberhiánnyal küzdenek. A nagy kérdésre viszont, hogy mikorra is várható a játék pontosa, nem kaptunk választ.

3.
3.
Zuzmo
Akinek a régi kell, az játsszon a régivel.
2.
2.
Merőkanál
Azért nem fog kelleni a kutyának sem
1.
1.
Nothing
Ha ez az irány, akkor én inkább buszozok... :(
Elcseszik ezt is a multis baromságokkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...