Dragon Age: The Veilguard – ilyen nehézségekkel állhatunk majd neki a kalandnak

  • Írta: osan
  • 2 napja
  • Érdekesség
Link másolása
A BioWare-nél fontos, hogy egy játékos se érezze magát kirekesztve, így a lehető legátgondoltabban álltak neki a következő Dragon Age-játéknak és személyre szabhatóvá tették a játék nehézségét, illetve a karakter kreálást is úgy alkották meg, hogy mindenki megtalálja magát benne.

A Gameinformer legutóbbi riportjából egészen sok minden kiderül a legújabb Dragon Age-játék nehézségéről, de a karakter alkotásról is szó esik benne. Az amerikai kollégának lehetősége volt bepillantani a játék elejébe, így abba is, hogyan is néz ki a karakteralkotás és elmondása szerint a sorozat egyik legjobb darabjáról van szó, de a szériától elvonatkoztatva is egy lenyűgöző, robosztus rendszert sikerül összetennie a BioWare-nek.

A nehézség első látásra nem fog túl nagy meglepetést okozni, hiszen a megszokott 3 opció fog rendelkezésünkre állni: a Storyteller, az Adventurer és a Nightmare. Míg utóbbi egyértelműen a legnehezebb lesz – és ha ezt választjuk, akkor később nem lesz lehetőségünk megváltoztatni -, addig az Adventurer balanszot kínál a harc és történet között, a Storyteller pedig inkább a történetre fókuszáló játékosoknak kedvez.

Azonban lesz még egy lehetőségünk, az Unbound, mely során mi magunk szabhatjuk személyre az élményt és olyan opciókat állíthatunk be, minthogy legyen-e automatikus célzás vagy ahhoz hasonló rásegítés, de a harcban a kivédés időzítését is beállíthatjuk, sőt arra is lesz lehetőségünk, hogy teljes egészében elkerüljük a halált.

1.
1.
KopyAti
Nna, nekem, mint hivatásos toprongynak, ez kiváló hír.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...