Nem érkeznek új szezonok az Exoprimalhöz

Link másolása
Az egy éves játék eddigi szezonjait fogják folyamatos vetésforgóban újrahasznosítani, kezdve az elsővel, ami már a jövő héten visszatér, minden hónapban elején egy másik évad váltja az előzőt.

A Capcom egy elég szűkszavú X-posztban árulta el, hogy nem készít új szezonális tartalmakat a tavaly júliusban megjelent Exoprimalhöz, és a korábbi évadokat fogják reciklálni. A jövő csütörtökön, július 11-én újból az első szezon élesedik, a továbbiakban pedig minden hónap elsején más és más évadot kapunk meg újra.

Bár a játék az első két hétben egymillió játékost vonzott be a Capcom adatai szerint, ezek nagy része valószínűleg az Xbox Game Passen keresztül próbálta ki a játékot annak reményében, hogy a Dino Crisis szellemi örökösét tisztelhetik majd benne. A SteamDB adatai szerint fénykorában sem érte el a játék az 5.000 egyidejű játékosszámot a platformon, cikkünk írásakor a 24 órás csúcs 66 fő volt.

Bár az Exoprimal számos platformra, valamint jelenlegi és előző generációs gépekre is megjelent, úgy látszik, hogy az érdeklődés a mechruhás dinóirtás iránt mégsem váltotta be a japán kiadó reményeit. Természetesen a játék, és annak minden tartalma továbbra is játszható marad, akár egyedül botok segítségével, akár haverokkal vágnánk neki a kalandnak. Az Exoprimal 2023. július 13-án jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...