GC 2024: Ezzel készül a Bandai Namco

  • Írta: osan
  • 2024. július 17.
  • Rendezvény
Link másolása
Augusztus végén kerül megrendezésre az idei Gamescom és egyre több kiadó, fejlesztő kezdi el bejelenteni, hogy milyen címekkel készülnek a videójátékos eseményre. Most a Bandai Namcon volt a sor és nem túl meglepő mód a főszerepet majd az új Dragon Ball-játék fogja kapni.

Augusztus 21 és 25 között kerül majd megrendezésre az idei Gamescom, és már egész sok minden kiderült, hogy mire számíthatunk majd az eseménytől: a PlayStation mindenki meglepetésére - zsinórban már ötödjére - ki fogja hagyni a rendezvényt, az Xbox viszont az eddigi legnagyobb műsorral készül, a THQ Nordic két új címet is le fog leplezni majd, illetve a Hazelight Studios új játéka is bemutatkozhat. A mostani listát pedig tovább folytatja a Bandai Namco.

A japán cég X-posztban jelentette be, hogy a főbb szereplők a Little Nightmares III, az Unknown 9 Awakening és a Dragon Ball: Sparking! Zero lesznek. Az utóbbit most először lehet majd kipróbálni pár kiváltságos játékosnak.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
mohaneji
Amerikában már ki lehetett próbálni először az influellenszerek a summer game festen aztán az anime expón meg aki ellátogatott .
Van egy csomó gameplay egy az egybe tenkaichi alig várom ! Október 8 már kivettem a szabadot
1.
1.
hedzsooo
Kakarot utan ugy tunik ismet elegge pofas lesz ez is, jaja!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...