Egy volt Rockstar fejlesztő szerint csalódni fogunk kicsit a GTA VI-ban

  • Írta: osan
  • 2024. július 24.
  • Videó
Link másolása
Hatalmas várakozás övezi a készülő Grand Theft Auto-játékot, ami nem meglepő, hiszen a Rockstar sztár-játéksorozatának a legújabb epizódjáról beszélünk, azonban egy volt Rockstar fejlesztő szerint kicsit csalódni fogunk a játékban.

Obbe Vermeij még 2009-ben hagyta el a Rockstart, előtte viszont 14 évig technikai rendezőként dolgozott a cégnél és olyan játékok elkészítésében játszott hatalmas szerepeket, mint a Grand Theft Auto 3, 4, Vice City, illetve a San Andreas.

Vermeijjel egy YouTuberrel, SanInPlay-jel beszélgetett egy interjú keretein belül, melyben a fejlesztő kifejtette a véleményét a készülő alkotásról. Ugyan semmi köze nincs a GTA VI-hoz, de szerinte nem fog merőben eltérni a játék a GTA V-től, és az első napon a játékosok kicsit csalódottak lesznek, azonban továbbra is a GTA VI lesz a legjobb játék a piacon.

Nincs belsős információja Vermeijnek, de ahhoz, hogy lássa a várakozás mértékét nem is kell, ezt a fajta hype-ot pedig nehéz kielégíteni, de nagyon reméljük, hogy a Rockstarnak sikerülni fog.

9.
9.
Sakee
#3: képarány el van állítva . más nem lehet egyszerűen nem adhat más képet ki ha helyes.
8.
8.
DragonBleacPiece
#1: írd le a tv típusát, megnézem hol a méretarány opció és mondom
7.
7.
cyberstaker
#1: Hát pedig pont nem a grafika a problémája már az 5 nek sem. A játékmenet elavult, számomra már hasonló a feelingje, mintha a vice cityt tolnám. Hiába a PS5 update. Az online meg játszhatatlan minden szempontból.
6.
6.
hedzsooo
A hangsuly a "volt"-nal van a cimben, + az egesz szosszenetnel. ;)
5.
5.
hedzsooo
#3: Ha te nem tehetsz ellene, valoszinuleg a GTA 5 sem tehetett volna, + a GTA 6-7-8-9 sem fog majd... Keress vmi kezikonyvet/hasznalati utmutatot a TV-hez, ha annyira bonyulultnak tunik beallitani rendesen! ;)
4.
4.
Extol
Hát itt aztán semmi konkrétum nem hangzott el
3.
3.
Shao Kahn
#2: Hidd el, én sem értem, de sajnos igazat mondok. Tényleg ilyen a tévém, nem értek hozzá, nem tehetek ellene. Talán majd ha új tévét veszek egy napon, megoldódik a probléma.
2.
2.
Sakee
#1: "annyira kilóg a felirat alul a tévém képernyőjéről, hogy nem látni a feliratokat" Azt hogy csinálod? 16/9 tévén 16/9 módban vagy eredeti méretre állítva a képet nem lóghat ki semmi. Nincs hogy.
1.
1.
Shao Kahn
Én várom a GTA 6-ot. És én annyival is beérem majd, ha esetleg csak a grafikája lesz jobb mint a GTA 5-é, egyébként minden eleme ugyanolyan lesz. A legjobban arra vágyom hogy ne történjen majd meg velem megint az, ami miatt a GTA 5-el nem tudok játszani még ps5-ön sem, az hogy annyira kilóg a felirat alul a tévém képernyőjéről, hogy nem látni a feliratokat. Csak ennyit kérek a GTA 6-tól.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...