Megjelent a Fallout: London, itt a launch trailer

  • Írta: szlav
  • 2024. július 26.
  • Videó
Link másolása
Sokan vártak régóta a Fallout 4 gigászi modjára, tegnap pedig végre befutott a Team FOLON alkotása. Az ingyenesen tölthető behemót még egy hangulatos launch trailert is kapott.

Habát Todd Howard nem szeretné az Egyesült Államokon kívülre vinni a Fallout-játékokat, ugyanez nem mondható el a rajongói közösségről. A Team FOLON csapata éveken át dolgozott a Fallout 4 teljes konverziós modján, ami a maga közel 34 gigabájtjával egy teljesen új játékká alakítja át a Bethesda RPG-jét.

London városában, teljesen új küldetésekkel, történetekkel, karakterekkel, tárgyakkal, fegyverekkel és ellenfelekkel érkezik a gigászi modcsomag, amelyet a Fallout 4: Game of the Year kiadására telepíthetünk rá. Ha már rendelkezünk ezzel a kiadással, akkor magát a Fallout: Londont most ingyenesen tölthetjük le a GOG piacteréről.

A megjelenéshez természetesen egy kedvcsinálót is összedobtak a srácok, amely alig 20 óra alatt már bő egymillió megtekintéssel rendelkezik YouTube-on. Elmondhatjuk, hogy van érdeklődés a játék eddigi leghatalmasabb rajongói bővítménye iránt.

4.
4.
hedzsooo
#2: Sima F4 eddig kimaradt (vartam bug fixekre, + faxantos modokra hozza inkabb), igy ahhoz momentan nem fogom viszonyitani de ma lesz idom, + holnap is, ugyhogy hamarosan tesztelem ezt a tyutyerkat. :)
3.
3.
Ooorky
#2: Én nem látok nagy különbséget, viszont iszonyat instabil, vonatkatasztrófán 8.-ra sikerült túljutni crash nélkül.
2.
2.
Chrysh
#1: Vagy itt, vagy nekem privátban írd már meg pls, hogy mennyire másabb a gépigénye a modnak a fallout 4-hez képest, meg hogy általában hogy fut, mert nagyon érdekel. Köszi! :)
1.
1.
hedzsooo
Nyomtam is a telepitesre 1 jo nagyot 1bol! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...