Jövőre csúszik az Avowed

  • Írta: osan
  • 2024. augusztus 2.
  • Csúszás
Link másolása
Annak ellenére, hogy „jó állapotban” van a játék mégis úgy döntöttek a fejlesztők, hogy jövőre csúsztatják a sokak által várt RPG-jüket, ezzel szeretnék elkerülni a Game Pass egyik legnyüzsgőbb időszakát.

Tom Warren – a The Verge munkatársa – riportjából kiderül, hogy az Avowed felettébb „jó állapotban” van, vagyis valószínűleg közel áll az aranylemezre kerüléshez, most mégis az a hír érkezett, hogy csúszik a játék 2025 első felére. Júniusban még arról volt szó, hogy november 12-én jelenik meg az alkotás, így olyan játékokkal együtt érkezne a Game Pass kínálatába, mint a Microsoft Flight Simulator 2024, vagy épp a Stalker 2: Heart of Chornobyl.

A Game Pass-től eltekintve pedig novemberben olyan címek érkeznek, mint az Assassin's Creed Shadows, illetve nagy valószínűséggel a Dragon Age: The Veilguard is.

Érthető, de kétségeket vethet fel, hogy az Obsidian nem eléggé magabiztos az Avowedban és inkább csúsztatják a játékukat, ezzel elkerülve egy viszonylagos nyüzsgőbb időszakot.

1.
1.
crytek
Nincs ezzel semmi baj. Így is elég sok game jelenik meg onnan szóval érthető hogy nem akarnak minden puskaport ellőni fél éven belül
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...