Már augusztus 30-án streamelhető lesz a Borderlands

  • Írta: szlav
  • 2024. augusztus 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Kolosszálisan lebőgött a Borderlands-film, mind a nézőknél, kritikusoknál és nem utolsó sorban a kasszáknál. A stúdió éppen ezért már a hónap végén megjelenteti a csapnivaló feldolgozást a digitális platformokon.

Az elmúlt években számos remek videojátékból kaptunk filmes vagy sorozatos feldolgozást... nos, a Borderlands nem ezt a sort erősíti. Már az is árulkodó volt, hogy Eli Roth filmje kerek 0%-on startolt el a Rotten Tomatoes oldalán (azóta már tekintélyes 10%-ra felküzdötte magát), de azóta is egyöntetű azon kevés nézők véleménye, akik jegyet váltottak a 102 perces gyalázatra. Bizonyos, hogy a moziplakátokon már nem sokáig látjuk a játékokból ismerős élőszereplős gárdát, a Lions Gate pedig nem is habozik, egyből digitális platformokra küldi a bukott mozifilmet.

A The Hollywood Handle és a ScreenTime is megerősítették, hogy a hónap végén, augusztus 30-án a stúdió digitálisan is elérhetővé teszi a mozitermekben mindössze másfél hete debütált akció-vígjátékot. Okkal látunk ritkán arra precedenst, hogy egy nemzetközi mozikba szánt megjelenés ilyen hamar felkerüljön a streamingszolgáltatók és digitális forgalmazók könyvtárába... de legyen ez örömhír azok számára, akik sajnálták a mozijegyet a filmre, otthon viszont akár csak katasztrófaturizmus gyanánt beletekergetnének a Borderlands-filmbe.

3.
3.
Nothing
Mennyire kell ismerni a játékokat, hogy követhető/érthető legyen?
Gondoltam, katasztrófa-turistáskodom kicsit, de még nem volt szerencsém egyetlen Borderlands game-hez sem.
1.
1.
crytek
Legalább a digitális szolgáltatok vevők rá :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...