GC 2024: Játékmeneti előzetesen a Commandos: Origins

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 22.
  • Hír
Link másolása
A taktikai kommandós játék legújabb előzetesében a lopakodáson van a hangsúly, hisz egy kommandó akkor a leghatékonyabb, ha az ellenség csak akkor veszi észre őket, amikor már távoztak.

Hiánypótló alkotásnak ígérkezik a Commandos: Origins, hisz nemcsak a sorozat pihent már hosszú évek óta, de igazából a valós idejű taktikai játékok terén nem voltunk elkényeztetve az utóbbi években. Az eddigi trailerek alapján egy valódi Commandos-élményre számíthatunk, megtámogatva minden modern jósággal.

Most a Gamescom alkalmából egy új játékmeneti trailert is kaptunk, ahol kommandókhoz méltón a rajtaütésszerű támadásokon és a lopakodáson van a hangsúly. Akkor leszünk sikeresek, ha a fritzek csak azután veszik észre csapatunk ténykedését, amikor mi már árkon-bokron túl járunk. Pontos megjelenési dátumról továbbra sem tudunk, ami azért is furcsa, mert a trailer alapján is még az idén megjelenik a játék PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A Commandos: Origins a megjelenés napjától elérhető lesz a Xbox Game Pass kínálatában is.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
Belunt
már alig várom! végre nem valami mikrotranszferes vagy ,,mindent kivilágítunk,ahova adott sorrendben kattintanod kell!", vagy mobilra portolt selejt hulladéknak ígérkezik! Várom szeretettel!
2.
2.
Merőkanál
Ezt videó olyan mint az " Előre megyünk nem hátra ,, mondás .komolyan van igény 2024 Ben erre ? Mondjuk a PS Store is telis tele van szeméttel amik még mobilon futva is megbotránkoztatnának nem hogy PS5 ön
1.
1.
delphijos
Hát azért egy kicsit lehetne szebb, ennél még a Desperados 3 is jobban néz ki. Bár nem tudom hogy a video milyen "körülmények" között készült.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...