Őrült, retró hangulatú mókának ígérkezik a Deliver At All Costs

  • Írta: pandaril
  • 2024. szeptember 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Konami adja ki a Far Out Games új alkotását, amelyben az 50-es évek végének paranoid közhangulatú világában kell őrült kiszállításokat teljesítenünk - bármi áron.

1959. Kerek kocsik, tomboló hidegháború, nukleáris paranoia, no meg az igény a gyors és profi áruszállításra. Ezek jellemzik az Konami új játékát, a Deliver At All Costst, amelyben egy nyugodtnak és békésnek egyáltalán nem mondható amerikai városban kell küldeményeket elszállítanunk egyik pontból a másikba, viszont egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk.

Az életünket olyan közúti események nehezítik majd meg, mint a rendőrök, a sziklaomlás vagy épp egy meteorzápor. Rakományunk sem hétköznapi, azonban hősünk múltja miatt nem lehet válogatós, és olyan holmit kénytelen szállítani, ami nemcsak az ő, hanem a teljes város pusztulását is okozhatja. Az izometrikus kalandot a látottak alapján valahogy mégis áthatja egy könnyed hangulat, meglehet a korszak esztétikája miatt.

A játék már hozzáadható a kívánságlistánkhoz, és azt is tudjuk, hogy PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is megjelenik, azonban a pontos dátum egyelőre nem ismert.

2.
2.
Nothing
#1: Én inkább a játszhatóság terén érzek jókora buktatókat. Kezdve azzal, hogy egy ilyen stílusú játéknál mennyire okos döntés olyan nézőpontot választani, ahol kb. 5 méterre látsz csak előre...
1.
1.
IgazságotFráternek
Ez jó!
A fizikával biztosan lesznek gondok, mert ebben az évtizedben még nem találkoztam egy normális súlyú és számítható fizikával, ezért ha ezt a részét elengedem, nekem okés! Kívánságlistás lesz ha legközelebb is meggyőz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...