Into the Radius - PS VR2-re is megérkezett

Link másolása
Már 4 éve, hogy megjelent Steamen a CM Games virtuális valóságban helyet kapó lövöldözős játéka, amely most már PlayStation VR2 eszközökön is elérhetővé vált.

A korábban megjelent verziók pozitív értékeléseket kaptak, például Steamen 94%-on áll a játék közel 9 ezer osztályzat alapján. Az Into the Radius egy VR-ben játszódó lövölde, ahogy a korábbi announcement trailerben is látható, egy anomáliákkal teli világban kell átverekedni magunkat halálos ellenfelek ellenében. A cél, hogy elérjünk a Radius közepéhez, és megtaláljuk a kiutat ebből a veszedelmes területről. A küldetésekre indulás előtt lehetőségünk lesz nyalogatni sebeinket a bázison, illetve megfelelő felszerelést pakolni az útra.

A korábbi specifikációk mellé a PS VR2-es verzió a hardware adta lehetőségeket igyekszik kiaknázni. Többek között támogatja a foveated renderinget (ott éles a kép, ahova a felhasználó szeme néz) a még jobb képélesség eléréséért, és mind a kontrolleres, mind a VR egységben helyet kapó haptikus visszajelzést, a még életszerűbb élményért.

Az Into the Radius szeptember 19-étől vásárolható meg a PlayStation shopjában most nagyjából 11 ezer forintért. Akinek van PS VR2 headsetje, egy jó játékkal lehet gazdagabb.

1.
1.
The Tarnished
Sajnos sok a negatív visszejelzès pedig tegnap már kosárban volt. Fps esés meg irányítási bugok. Várok vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...