Lanterns - fontos szerepet kaphat Kyle Chandler

Link másolása
A Deadline értesülései szerint az Emmy-díjas Kyle Chandler játszhatja el az HBO-n készülő új DC sorozat egyik főszerepét, a Lanterns a képregénykiadó nevéhez hűen egy igazi detektívregény lesz.

A Lanterns sorozatot még tavaly jelentették be a DC univerzum rebootolása kapcsán, amit James Gunn és Peter Safran felügyelnek majd, és eddig annyira sokat nem tudtunk meg a készülő képregény adaptációval kapcsolatban. A Watchmen sorozatot készítő Damon Lindelof, Chris Mundy (Ozark showrunnere), és Tom King képregényíró lesz a projekt kemény magja,  most pedig a Deadline értesülései alapján az Emmy-díjas Kyle Chandler is beszállhat a stábba.

Chandler a Föld veterán zöld lámpásának – Hal Jordan szerepében legutóbb Ryan Reynoldsot láthattuk 2011-ben – jelmezét öltheti magára ha a tárgyalások sikerrel zajlanak, aki a sztori szerint a zöldfülű John Stewart-al karöltve indul felderíteni egy gyilkosságot az USA közép-nyugati részén, így a szuperhősös elemek mellett a nyomozásra is nagy hangsúlyt fektetnek majd.

A Lanterns 8 epizódra van tervezve, megjelenésekor pedig az HBO-n és Max-on lesz elérhető, viszont hogy ez mikor fog bekövetkezni, azt még nem tudjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...