Videójáték készül a Mörk Borg társasjátékból

Link másolása
A Morbidware a és Stockholm Kartell közösen készítenek egy doom-metal akció-RPG-t, ami a Mörk Borg sötét fantasy világában fog játszódni, a Kickstarter-kampány pedig október elsején startol el.

A játék világát kölcsönző markáns és egyedi stílussal elkészített Mörk Borg társas az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend, a groteszk, de mégis gyönyörű rajzai és illusztrációi bármely gyűjtő szívét megmelengetik, a laza szabályrendszer miatt pedig nagyobb közönséget tudott megszólítani, az is könnyebben kezébe veheti egy-egy történet erejéig, aki nem harcedzett RPG veterán.

A Mörk Borg: Heresy Supreme egy részben procedurálisan generált roguelike szerepjáték lesz, amiben a közelgő apokalipszist kell megfékeznie a bátor játékosoknak, a sötét fantasy világ viszont telis-tele van veszedelmesebbnél veszedelmesebb szörnyetegekkel. A karakterek a Mörk Borg társasból ismert "romlott lelkek" lesznek, akik metafizikális és fizikális értelemben is rohadnak, a fejlesztések alkalmával a kiválasztott képesség erősödik, viszont cserébe más tulajdonságok gyengülnek, és minél magasabb szintre lép a játékos, annál nagyobb az esély a lehetséges veszteségekre. A játék során lesznek majd helyzetek, ahol egy d20-as kocka dönti el a kimenetelt, amiket az adott képesség szintjének függvényében kalkulál ki a rendszer, ezzel is tisztelegve a klasszikus RPG-k skill-check rendszere előtt.

A Mörk Borg: Heresy Supreme valamikor 2025 végén fog megjelenni PC-re, a Kickstarter kampány pedig október elsején indul meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...