Zárt bétát tart a The First Berzerker: Khazan

Link másolása
A hírt egy új cinematic trailer keretein belül jelentette be a Nexon, maga a zárt béta pedig kicsivel több mint egy hétig tart majd. Végleges megjelenés továbbra is jövőre várható.

Jövőre érkezik a Dungeon & Fighter világában játszódó, az egyik fő karaktert újragondoló The First Berzerker: Khazan, ami elsőre egy ígéretes soulslike játéknak tűnik. A hangulatot megalapozandó most egy teljesen új trailert kaptunk, ami nem a játékmenetet, hanem a világot és annak hangulatát igyekszik építeni azzal, hogy Khazan egy rakás csatlós levágása után végül szemtől szembe találja magát a játék egyik főellenségével, Viperrel.

A trailer viszont nemcsak ezzel igyekszik fokozni a hangulatot, hanem egy bejelentéssel is, mivel magyar idő szerint október 11. 9:00 órától október 20. 09:00 óráig egy zárt bétatesztet tart PlayStation 5-n és Xbox Series X/S-n. Jelentkezni ezen az oldalon tudtok, bár ez nem feltétlenül fogja azt jelenteni, hogy mindenki be fog kerülni a zárt bétába. Hogy várható-e nyílt béta, esetleg egy demó, egyelőre nem tudni.

Maga a végleges játék egyelőre nem kapott konkrét megjelenési dátumot, annyi biztos csak, hogy 2025-ben érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

1.
1.
Shao Kahn
Egy újabb soulslike! Annyi van belőlük mint a nyű! Így hát egy újabb leendő ps5 játékomról kell lemondanom, mert egyszerű ARPG ben reménykedtem. Nem értem miért olyan népszerű ez a soulslike műfaj a játékosoknál? Miért szeretik a játékosok a mérhetetlen nehézséget, mentési lehetőség hiányát, meg hogy halál esetén elvész az XP vagy loot stb. soulslike válogatja. A lényeg hogy én undorodom tőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...