Dynasty Warriors: Origins - tízezer katona is látható lesz egyszerre

Link másolása
Új részletek derültek ki a Dynasty Warriors jövő év januárjában érkező legújabb felvonásáról. A játék rendezője szerint megpróbálják a végsőkig kitolni a határokat, hogy a legambiciózusabb részt alkossák meg.

Jövőre érkezik a Dynasty Warriors legújabb epizódja, az Origins, ami az eddigi legnagyobb dobásnak ígérkezik a történelmi akció-franchise életében. Ezzel kapcsolatban osztott meg újabb részleteket a TheGamer-nek adott interjújában a játék rendező-producere, Tomohiko Sho. Állítása szerint a stúdió feltett szándéka, hogy az Origins legyen a legambiciózusabb epizód a sorozat történelmében, emiatt pedig folyamatosan próbálják kitolni a határokat a készítők. Ez jelenleg ott tart, hogy akár tízezer katona is látható lesz egyszerre a képernyőn, ezzel az eddigi legnagyobb számot produkálva.

A sorozat védjegye mindig is a hatalmas embertömeget megmozgató csaták voltak, az ötjegyű számra viszont eddig még nem volt példa. Sho szerint ezért leginkább a programozók voltak a felelősek, ők álltak elő az ötlettel, hogy ilyen nagy mennyiségű szereplő legyen látható. "Úgy gondolom a programozóknak okozta ez a legnagyobb kihívást. Ők akarták megmutatni, hogy tízezer katonát is meg lehet jeleníteni egyszerre a képernyőn. Ez volt a céljuk. Biztosan nehéz volt megcsinálniuk, de keményen dolgoztak és szerintem lehet látni, hogyan is mutatnak a képernyőn." nyilatkozta Sho.

1.
1.
hedzsooo
Rovidke gameplay elozeteseket lattam csak belole ez idaig, de azok alapjan tenyleg az eddigi legjobb reszre szamithatunk! Reszemrol varos!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...