Megint alkotott a Fntastic

Link másolása
Nem elég, hogy a botrányos csapat visszatért, befuccsolt a Kickstarter kampányuk, de már egy új játékkal házalnak. A kommunikációjukat a továbbiakban Discordon folytatják majd.

Kevés stúdió mondhatja el magáról, hogy a neve gyakorlatilag az alapműveltség részévé vált, még kevesebbet ér ez a dicsőség érdemi munka nélkül. A Fntastic pedig megcsinált, hogy a The Day Before körül kialakult komédia egyből az internetes népszerűség sztratoszférájába röpítette a rendkívül kétes működésű csapatot.

A nevetséges állapotú játék rajtja után pár hónappal aztán bejelentették, hogy visszatértek, ráadásul már készítik a következő játékukat, ami ugyan szintén egy asset flip hatását keltette, legalább kapott egy játszható demót és egy Kickstartert is. Ez utóbbi azonban nem érte el a célul kitűzött 20.000 dollárt, így a csapat nemcsak törölte a projektet, de gyakorlatilag minden közösségi média felületükön törölték a játék minden nyomát. A játék Steam-oldala és Kickstarter oldala ugyan még megmaradt, mivel ezek az oldalak nem engedik csak úgy törölni az ilyesmit, viszont ha a Fntastic részéről nézzük, semmi sem utal az Escape Factory-ra.

A stúdió ezzel egy időben bejelentette következő játékát, az ITEMS-t, ami egy tárgy-gyűjtögető horror játék lesz, mert ezek szerint erre van szüksége a közösségüknek. A fejlesztési költségek finanszírozásához itt is a Kickstartert választják majd, ha lesz játszható demó, addigis mindenféle mobiljátékot adnak majd ki.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...