Hírarchívum - 2024. január

Nem lesz több DLC a Rock Band 4-hez

A játékot fejlesztő stúdió, a Harmonix bejelentette, hogy megszünteti a 2015-ös játék heti frissítését, nem érkezik több dal a ritmusjátékba, hiszen mostantól a fókuszban a Fortnite Festival lesz.

Több helyen is elérhető már a Plants vs. Zombies 3: Welcome to Zomburbia

Nem, nálunk sajnos még nem elérhető, csak Hollandiában, Ausztráliában, Angliában és a Fülöp-szigeteken, viszont ez a soft launch azt jelenti, hogy nemsokára mi is megkaphatjuk.

Kedvcsináló videón a Lunar Lander Beyond

Ahogy azt tudjuk, az egyik Atari-klasszikus, a Lunar Lander visszatér egy újabb résszel, most pedig egy kedvcsináló érkezett hozzá. A videóban a játékmenet mellett a narratív szál kapott még főszerepet. Nézzük is meg!

Baldur's Gate III - végre megoldódtak a mentési problémák Xboxon

A használhatatlanná váló, nem szinkronizáló vagy esetenként teljesen elvesző mentések súlyos problémája sokáig keserítette a játékosok életét. Az Xbox Series-konzolok rendszerfrissítése végre orvosolja a hibát.

Elszólhatta magát az Xbox a Final Fantasy XIV bétája kapcsán

Az eredeti posztot már törölték, sőt elnézést is kértek a játékosoktól, viszont elég egyértelmű, hogy mire számíthatunk akkor majd a január 18-ai Developer Directen.

Duplán vesztett az Epic Games az Apple-lel szemben

Az Amerikai Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága elutasította az Epic keresetét az App Store fizetési rendszerével kapcsolatban, fellebbezésnek helye nincs. Az Apple most az Epicen hajtaná be a perköltségeket.

Megjelenési dátumot kapott a Bandle Tale: A League of Legends Story

A franchise-zá növő League of Legends világa egy újabb játékkal bővül, ezúttal a cuki és nyugis vonalat erősítő darabbal. Az előrendelés már él, a játék maga február második felében lesz elérhető.

Itt vannak a GDCA jelöltjei

A Game Developers Choice Awards jelöltjei között csupa 2023-as nagyágyú szerepel. Bár a győztest a fejlesztők szavazzák meg, a közönség is szavazhat a kedvenc játékára.

Elhalasztották a Starfield frissítését

A Bethesda pár órával a beharangozott frissítés élesítése előtt fújta le a dolgot, ígéretük szerint valamikor a hét második felében számíthatunk a gigászi patch érkezésére.

Nem kerülnek be a Larian játékai egyik előfizetésbe sem

Swen Vincke az X-en foglalt állást az előfizetéses modellel kapcsolatos aggályait illetően, kijelentette, hogy sem a Baldur's Gate 3, sem pedig későbbi játékaik nem kerülnek bele egyik szolgáltatásba sem.