Hírarchívum - 2024. január

Egy CD Projekt RED-veteránt igazolt a Rebel Wolves csapata

A The Witcher 3 vezető küldetéstervezőjét, Mateusz Tomaszkiewiczt igazolta le a nemrégiben alapított lengyel Rebel Wolves. Az úriember azt csinálhatja, amihez ért: egy tripla-A-s dark fantasy szerepjáték felett bábáskodhat.

Végre hosszabban is bemutatkozott az Instinction

A Dino Crisis által ihletett, de belső nézetet használó akció-kalandjáték megjelenése ugyan még messze van, ám Hashbane csapata most egy hétperces gameplay bemutatót villantott az Instinctionről.

Jövőre jön a The Transylvania Adventure of Simon Quest

A szatirikus játék nemcsak a klasszikus Drakula-történetet figurázza majd ki, hanem a 8-bites Castlevania-játékok hangulatát is megidézi majd, kicsit modernebb köntösben.

Tekken 8 - két hölgy is bemutatkozik

Alisa esetében mondjuk ez erős túlzás, hisz leginkább egy két lábon járó fegyverről beszélhetünk, és a démoni erőt kordában tartani vágyó Zafina is több egy csinos pofinál.

Tavasszal jön az új Atari minikonzol

A 8-bites éra meghatározó szereplőjének konzoljait fogja emulálni a Retro Games gyártásában érkező új minikonzol, ami az előre telepített játékokon felül lehetőséget ad saját ROM-ok használatára is.

Beelőzte a Microsoft az Apple-t

Több mint egy évig volt az Apple a világ legértékesebb cége, a redmondi óriás azonban most ismét letaszította az iPhone-ok gyártóját erről a trónról, igaz, nem sokkal.

Februárban jön a Wo Long: Fallen Dynasty Complete Edition

A tavaly márciusban megjelent, egyesek szerint inkább Nioh-like, mint souslike játék új kiadása az alapjáték mellett annak összes DLC-jét is tartalmazni fogja.

Állítólag már tesztelik a Gear of War Collectiont

A franchise nagyszabású, felújított gyűjteményének készítése állítólag már a végső fázisban van, és már a tesztelőknél vannak az itt-ott teljesen újjáépített játékok is.

Érkezik a hordozható Sega Mega Drive

A Hyperkin készíti majd el a Sega klasszikus otthoni konzoljának mobilisabb változatát, ami ráadásul az eredeti kazettákat fogja tudni használni. Az ár és a megjelenés egyelőre nem ismert.

Átadná a stafétát a Final Fantasy rendezője

Naoki Yoshida egy podcast keretein beszélt a Final Fantasy sorozatról, és elárulta azt is, hogy nem lenne szomorú, ha a következő rész rendezésére nem őt kérnék fel.