Hírarchívum - 2024. január

Megtudtuk miért van kigyúrva a Fortnite-os Peter Griffin

A Family Guy készítője, Seth MacFarlane egy rövid interjúban osztotta meg a háttérben álló okokat. Az elsőre abszurdnak tűnő magyarázat azonban arra enged következtetni, hogy lehet az alkotó csak poénkodott.

Visszatérhet a rombolható környezet a következő Battlefield-játékban

Ráadásul úgy tűnik, hogy minden eddiginél komolyabb terveket szőnek a fejlesztők, akik egy álláshirdetés miatt „buktak le”.

Forza Motorsport - irány Daytona!

A legendás amerikai versenyaréna kétféle konfigurációban csatlakozik a jövő héten a Forza Motorsport pályafelhozatalához. Emellett új autókra, frissülő versenynaptárra ésújabb kihívásokra számíthatnak a versenyjáték rajongói.

Még egy dokumentumfilm érkezik a The Last of Us: Part II fejlesztéséről

Emlékeztek még a The Last of Us: Part II kulisszatitkait bemutató dokumentumfilmre? A Naughty Dog még ebben a hónapban meglep minket a folytatással, és már most megnézhetünk róla egy kétperces előzetest.

Erős évet zárt a PlayStation 5 Japánban

A hardvereladások száma közel két évtizedes rekordot döntött, szoftverek terén azonban nem teljesített jól a Sony.

Laurence Fishburne is szerepet kapott a The Witcher negyedik évadában

Ráadásul nem is akárki bőrébe bújik az Oscar-jelölt színész: ő lesz Regis, a titokzatos borbély és sebész, aki a Tűzkeresztség című regényben tűnt fel először. A figura Geralttal fog összeállni a nemes cél érdekében.

A Valve két rajongói projektet is lelőtt

Bár a kiadó általában támogató a közösség tartalmaival szemben, két szeretett projektnek is véget vetettek a héten.

Bejelentették a Smite 2-t, amely az Unreal Engine 5-öt használja

Igazak voltak a híresztelések, a Titan Forge Games bejelentette, hogy egy standalone folytatás készít a népszerű MOBA-jukhoz. Az első rész továbbra is aktív marad, a jövőben jól elfér majd egymás mellett a két játék.

Leépítések a Discordnál

Idén sajnos ez már már trendnek látszik, a Discord is beállt a sorba és bejelentette, hogy elbúcsúzik a kollégái egy részétől.

Ilyen gépigénye lesz a Suicide Squad: Kill the Justice League-nek

A Rocksteady végre elárulta, milyen vason fut el az Öngyilkos osztag, és azt is, hogy a látványhoz bizony a sugárkövetés is hozzátesz majd - feltéve, ha bekapcsoljuk. Aggódni nem kell, szerényebb konfigokkal is beéri a játék.