Hírarchívum - 2024. január

Akciódús traileren a Final Fantasy VII Rebirth

Azok, akik újjászületésre rendeltettek, nem félik az ismeretlent – olvashatjuk a legújabb Final Fantasy VII Rebirth trailerben, mely az akció mellett Sephiroth-ot is megvillantja.

Régi-új képeken a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Az újonnan megosztott screenshotok korábbról már ismerősek lehetnek, a GSC Game World azonban frissítette a képeken látható HUD-ot, hogy az jobban tükrözze a végleges változatot.

Újabb Embracer-leépítés történt

A sorozat sajnos nem áll meg, ezúttal megint visszatérünk a leépítések koronázatlan királyához, az Embracer Grouphoz. Most a Gearbox egyik alstúdióját, a Lost Boys Interactive-ot érte el a leépítéshullám.

Újabb traileren az Ultros

A pszichedelikus akció-platformer újra megmutatta magát és ezúttal nemcsak véres játékmenetet, de már-már hipnotikus kertészkedést is láthatunk. Ne hagyjátok ki!

Holnap leplezhetik le a Prison Architect 2-t?

Nagyon úgy tűnik, hogy a sorozatos szivárgások, utalgatások és pletykák után végre hivatalosan is bejelentheti a Paradox Interactive a következő Prison Architect-játékot.

Joker témájú kiegészítő is érkezik majd a Suicide Squad: Kill the Justice League-hez

Nem túl meglepő, hogy a Rocksteady már javában tervezgeti a post-launch tartalmakat az érkező játékához, a Suicide Squad: Kill the Justice League-hez. Egy Discordon tartott Q&A során kiderült az is, hogy az egyik ilyen kedvenc bohócunkra fog fókuszálni.

Befutott a Tekken 8 nyitóanimációja, felfedték az első DLC-karaktert is

Már kevesebb, mint két hét van hátra a Tekken 8 premierjéig, ám addig még biztosan akad jó pár látnivaló a Bandai Namco jóvoltából. Ezúttal a nyitóanimációt osztották meg velünk, illetve kiderült, hogy ki lesz az első DLC-karakter.

Még mindig a single játékokat részesítik előnyben a PS5-tulajok

Vannak olyan régi berögzült szokások, amik nem nagyon akarnak kikopni a köztudatból. Egy kiszivárgott belsős dokumentum szerint a PlayStation 5-felhasználók még mindig sokkal több időt töltenek single player címekkel, mint multisokkal.

Több mint 100 javítást hoz magával a Starfield következő frissítése

Minden eddiginél nagyobbnak ígérkezik a Bethesda sci-fi szerepjátékának következő javítása, amely a héten kerül bétafázisba a Steamen. A már konzolokon is elérhető végleges update-re két hét múlva számíthatunk.

Naná, hogy szivárog a The Last of Us: Part II Remastered is

A rajongóknak csupán péntekig kéne kibírniuk a The Last of Us: Part II Remastered megjelenéséig, de a Redditen már számos látnivaló kiszivárgott róla - többek közt No Return játékmódba és a megnyitható skinekbe nézhetünk bele.