Hírarchívum - 2024. január

T-Pain a GTA 6-on dolgozik

A hírt maga a rapper erősítette meg, miutána a közösség felfigyelt rá, hogy eltűnt a GTA 5 NoPixel szerverről. Kiderült, hogy a két esemény összefüggésben áll egymással.

Toxikus közösségi viselkedésre hívja fel a figyelmet a Cities: Skylines 2 fejlesztője

Mariina Hallikainen, a Colossal Order CEO-ja szerint a toxikus viselkedés ijesztő méreteket öltött a közösségen belül. Ennek eredményeként pedig elképzelhető, hogy visszafogják a játékosokkal való interakciót a jövőben.

3 millió felett jár a Street Fighter 6

Még egy év sem telt el a Street Fighter 6 megjelenése óta, a Capcom legújabb bunyós játéka azonban remek sikereknek örvent - a kasszáknál is! Jókora mérföldkövet tudhatnak maguk mögött az utcai harcosok.

The Mandalorian - bizonytalan a negyedik évad sorsa

Az már biztos, hogy legközelebb a mozivásznon látjuk majd Din Djarin és Grogu kalandjait, ez azonban egyben azt is jelentheti, hogy a tervezett negyedik évad nem készül el.

A Ubisoft szerint az előfizetéses szolgáltatásoké a jövő

A cég egy újabb névvel, illetve szolgáltatással ünnepli az új Prince of Persia-játék megjelenését. A vezetők úgy látják, hogy a feliratkozásra építő szolgáltatásokról fog szólni a játékipar is hamarosan.

Tényleg Dawnwalker címen fut a Rebel Wolves debütáló RPG-je

A több CD Projekt RED-veteránt foglalkoztató lengyel stúdió elébe ment a pletykáknak és megerősítette, hogy valóban Dawnwalker címen fut a készülő dark fantasy szerepjátékuk. Ennek nyomán egy pofás háttérképet is megosztottak róla.

Hordozható PlayStation 5-öt csinált egy YouTuber

Az úriember úgy érezte, hogy a Sony teljesítménye nem kielégítő a hordozható gaming eszközök piacán, ezért megoldást keresett erre a fájó problémára.

Lassítja a gépedet a YouTube, ha AdBlockert használsz

Azt eddig is tudtuk, hogy a YouTube nem szívleli az AdBlock bővítmény használatát. Most újabb intézkedéssel próbálnak ellene küzdeni.

Valaki hegedűn játssza az Elden Ringet

És nem, nem a zenéjét, hanem konkrétan a játékot irányítja a hangszer segítségével. A teljesen abszurd teljesítmény mögött hosszú évek kísérletezése áll.

Nemsokára megkaphatjuk az Elden Ring kiegészítőjét?

A szemfüles rajongók a játék fájljai között észrevettek egy, a DLC-re utaló csomagot, ami akár azt is jelentheti, hogy hamarabb akcióba lendülhetünk, mint gondoltuk volna.