Jövőre jön a The Transylvania Adventure of Simon Quest

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A szatirikus játék nemcsak a klasszikus Drakula-történetet figurázza majd ki, hanem a 8-bites Castlevania-játékok hangulatát is megidézi majd, kicsit modernebb köntösben.

2025 még odébb van, azonban a The Transylvania Adventure of Simon Quest már most jó eséllyel indul jövőre az év leghosszabb videójáték címe-díjért. A névadás nem véletlen, mivel a Castlevania II: Simon's Quest hangulatát és látványát megidéző játék igazi csemege lesz a retró, 8-bites játékok szerelmeseinek, és a szatírára fogékonyak számára is.

Ugyanis a címszereplő Simon Quest már azután érkezik Wallachiába, hogy a konkurens vámpírvadász, Stan Helsing megölte Drakulát. Hősünknek ezért az az ötlete támad, hogy a dicsőség kedvéért feltámasztja a vámpírt, hogy aztán ő is megölhesse. A megidézett játékokra jellemző nem-lineáris felépítés, a platformer-akció játékmenet és természetesen az ikonikus ostor is jelen lesz majd a játékban.

A pontos megjelenés egyelőre nem ismert, de a The Transylvania Adventure of Simon Quest elérhető lesz PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...