A Shenmue II is megjelenhet Xbox Live-on

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 28.
  • Pletyka
Link másolása
A Jet Set Radio Xbox Live-os megjelenésének kiszivárogtatója vagy nagyon jól bánik a fotosoppal, vagy hamarosan még egy Dreamcast-es játék jöhet X360-ra.
A Jet Set Radio Xbox Live-os megjelenésének kiszivárogtatója vagy nagyon jól bánik a fotosoppal, vagy hamarosan tényleg még egy Dreamcast-es játék jöhet X360-ra.



Ahogy arról a napokban beszámoltunk, néhány screenshot arról tanúskodik, hogy a Dreamcastre megjelent, klasszikus Jet Set Radio hamarosan az Xbox Live Arcade-en is tiszteletét teheti.

A Microsoft még nem reagált semmit a képekre, pedig ideje lenne, ugyanis rövid időn belül a második gyanús képet kaptuk meg, ami egy bizonyos Project Berkley II Xbox 360-as létezését bizonyítja. Ha a kép nem hamis, akkor jó esély van rá, hogy a Dreamcasten bemutatkozott, majd Xboxra is megjelent Shenmue II is letölthetővé válik a rendszeren keresztül, a Project Berkley ugyanis Yu Sazuki híres akció-szerepjátékának a kódneve volt anno, a játék fejlesztésekor. Jöhet még más klasszikus is?
5.
5.
mephi
"jól bánik a fotosoppal"

photoshop
4.
4.
Pengecsabi
#3:Vedd meg az xbox originál verziót,ahogyan én is:)Csumi
3.
3.
zola2000
Ennyi pénzt én is adnék érte, hogy végre én is kipróbálhassam a híres Shenmuét, kár hogy nincs net a boxomon...
2.
2.
Motig
#1: nekem ha jólene a dc-m akkor azzal nyomnám... de tényleg legyen mert akkor egyefene még a 1200ms pontot is lazán kiperkálom érte!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...