Érkezik iPhone-ra a Final Fantasy III

  • Írta: InGen
  • 2011. február 22.
  • Hír
Link másolása
Az egyik dolog, amiért a PSP-t nagyon szerettük, az a retro játékok áradata. S habár a Sony kütyüje még mindig nagyon népszerű, az új őrület az az iPhone, amire egyre több klasszikus modern átirata érkezik. A Square Enix most a Final Fantasy harmadik epizódját szeretné elhozni az okostelefonra.

Facebookon tette közzé a Square Enix, hogy már jövő hónapban érkezik a Final Fantasy III iPhone-verziója. Egyelőre csak azzal kapcsolatban merülnek fel kétségek, hogy pontosan melyik verzió fog megjelenni mindenki kedvenc okostelefonjára.


Mert az eredeti Final Fantasy III nem jelent meg Európában és Észak-Amerikában, ráadásul be kell látnunk: nem egy mai csirke már. Készített azonban a Square Enix egy Nintendo DS remake-et, így minden valószínűség szerint azt fogják áthozni és feltápolni az iPhone-ra.

A Final Fantasy III, habár nem a sorozat legjobbja, mégis egy hatalmas RPG-klasszikus, úgyhogy szeretettel várjuk, és szívesen merülünk bele újra.

8.
8.
abydos
#4: A Squere Enix még nem is létezett az FF3 idején :)
7.
7.
lac15
"Mindenki kedvenc okostelefonjára" nah ezen sokat röhögtem:D
5.
5.
Ca$h
#4: Már vártalak! :)
4.
4.
zaz
Amikor a SE még tudott rpg-t csinálni.
3.
3.
abydos
Ez érdekes, akkor azért nem jön ez a rész PSP-re. Mert a 4 remake-je jön rá, ez meg kimarad :/ http://www.metacritic.com/game/psp/final-fantasy-iv-complete-collection
2.
2.
Ca$h
Nem rossz nem rossz, remélem lesz belőle lite verzió, hogy tegyek vele egy próbát!
1.
1.
sowsminimal
Lassan több program jön már iPhone-ra, mint PC-re :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...