Fejlesztői naplón az Alien: Isolation

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 13.
  • Videó
Link másolása
Ugye nem felejtettétek el, hogy készül minden idők legígéretesebb Alien-játéka? A The Creative Assembly most egy fejlesztői naplóval jelentkezett, melyben a xenomorph születéséről tudhatunk meg számos érdekességet.

Az Alien: Isolation egy belső nézetes túlélőhorror lesz, amely leginkább az 1979-es mozifilm hideglelős hangulatát idézi. A játékról már minden fontos infót összegyűjtöttünk nektek, beszéljenek ezúttal a fejlesztők. A következő videóban nemezisünk, a vérszomjas xenomorph létrehozásáról lesz szó.

Amanda Ripley-t felkészületlenül éri a lény, nincs megfelelő felszerelése, kénytelen improvizálni, miközben egy csúcsragadozó lohol a nyomában. Ha már éledben marad, nyert ügye van.

Az Alien: Isolation 2014 végén érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

15.
15.
Stiw
Nagyon bízom benne, hogy végre kijön egy jó kis Alien játék. Ebben látom a lehetőséget, csaj így tovább!
14.
14.
RangerFox
Szia Kemuri!
Nem nagyon szeretem ezt a műfajt, de szívesen kipróbálom a játékot, a videó alapján a Marineas-nél csak jobb lehet. Mondjuk 2k-ért vettem meg a Collector Editiont a Marineasnek, annyit azért megért. :D
13.
13.
Cipo3
#12: Nem fogalmazásgátlót vett be hanem Kemurinak mondta. És teljesen jó nyelvtanilag, Kemuri-ul.
12.
12.
KopyAti
Rohadjak meg hogy én ezt de várom? Fogalmazás gátlás ötös! :)

Alien hent bizti nem lesz, mert egy, azaz egy, tehát egy alien lészen benne! Mint az első filmben.

Nekem is nagyon tetszik eddig!
10.
10.
kivenoko
Én bízom bennük. Az eddigiek alapján egy remek játékot fogunk kapni. Nagyon úgy néz ki, hogy a srácok tudják mit akarnak és ez fontos... a CM-es esetet szerintem nem ismétlik meg, mert azért már akasztás járna.
8.
8.
mestermagyar
Szia kemuri!

Én játszottam az alien vs predatorral nemrég, és rohadtul nem volt horror, le is töröltem. Persze nem mintha annyira sok köze lenne ehhez annak a játéknak, de azért ne menjen át agyatlan alienölögetésbe.
6.
6.
hedzsooo
#5: ...Jó a meglátás, van benne valami! :D
5.
5.
colonialmarine
Rohadjon le a kezem ha ezt nem veszem meg.A colonialmarines akkora csalódás volt számomra hogy azóta nem tudok csalódni,mert annál már minden csak jobb és jobb lehet.
4.
4.
Trapyd
Szurkoljunk együtt, hogy ez egy jó játék legyen és végre ünnepelhessünk!
3.
3.
Cristiano
van olyan érzésem hogy nem idén fog ki jönni
2.
2.
daenath
Hat, ha egy Alien filmet kapunk jateknak, en tuti megveszem, remelhetoleg nem lesz semmi gebasz (ala CM es igeretek, meg a demoja = magyarul: parasztvakitas)
1.
1.
Pharaoh
Imádom a hangulatát! (Remélem a játékmenetet sem rontják el és a végeredményben is ezt azt atmoszférát és az ennek megalkotásához szükséges profizmus, más feature-ökben való megjelenését köszönthetjük a telepítés után!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...