Letölthető a Pro Evolution Soccer 2018 demója

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 30.
  • Letöltés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően befutott a Pro Evolution Soccer 2018 demója. Ha nem vettél részt a nyílt bétán, de kipróbálnád a játékot, akkor azért, ha pedig bétáztál, de rúgnád még a bőrt a megjelenés előtt, akkor azért érdemes letöltened!

A demó tizenkét csapatot vonultat fel, a Liverpool, a Barcelona, a Borussia Dortmund, az Inter Milan, a Corinthians, a Flamengo, a Boca Juniors, a River Plate és a Colo-Colo mellett a brazil, az argentin és a német válogatott is játszható. Emellett két stadiont kapunk, a Dortmund és a Barcelona otthonában focizhatunk.

A kipróbálható változat PS4-re, Xbox One-ra, PS3-ra és Xbox 360-ra érhető el, az új generációs gépeken 4, az előző generációs konzolokon 2 GB körüli letöltéssel kell számolnunk. PC-s demó nincs, igaz, a játék erre a platformra is megjelenik majd szeptember 12-én: a fejlesztők a Gamescomon saját maguk ígérték meg nekünk, hogy megfelelő gép társaságában a számítógépes változat lesz a legszebb mind közül.

33.
33.
Beniciodeltoro
Én egy kicsit szoktam csalni a PES-nél, amelyik csapattal elkezdem a szezont kicsit feljavítom a player edit-et :)
Labdakezelés, erőnlét, távoli lövés, lövés erősség....nem csavarom maxra , csak hogy ne bénázzanak minden meccsen, meg élvezetesebb a játék ha tudnak cselezni is, és mikor eleresztik a bombát az is látványos, de gyakrabban inkább helyezett lövéssel "operálok", pláne ilyen kapusoknál ami a 18-ban lesz legalább nem lesznek unalmasak a meccsek, hihetetlen milyen látványos ahogy vissza nyúlnak és a ziccert kifogják :)
De a szerencse faktor is benne maradt legalább, megpattanós gólok, meg a 16-oson belüli káosz, rohadt jó lett.
32.
32.
delphijos
Bár minden játéknál ilyen kommentek lennének , ahol a JÁTÉK a téma és nem az hogy mondjuk melyik konzolon szebb :)

A licensz hiánya a PES-ben rettenetesen zavaró, és való igaz, a zenék is borzalmasak. Az hogy hány stadion meg labda van nem érdekel. Amúgy jatekmechanika, az egész hangulat, élmény meg mind a PES javára billentyű a mérleget. Én FIFA-ban attól is falra mászok hogy gyakorlatilag minden szabálytalanság sárga lap. Volt hogy poénra vettem, állandóan becsúsztam, és a végén 3 emberrel fejeztem be a meccset :)

Szóval nekem ha csak a játékélményt nézem egyértelműen PES
31.
31.
Beniciodeltoro
#29: Nálam mindegyik kötelező vétel, szerintem a fifa sem lesz csalódás, két hét PES nyüstölés után jól fog jönni a fifa is, nem tudom minek kell megvárni az átigazolás végét, mert ez a játékban könnyen orvosolható, simán kiadhatnák korábban.
De a Konaminál hogy lehetnek ennyire amatőrök, ha ennyit foglalkoznak a Barcával hogy nem esett le hogy Neymár menni fog ?
30.
30.
Norbiii
Real drukkerként amúgy borzasztó volt látni, néhány Real játékos arcát (Ronaldo sem volt túl élethű, Ramosról meg nem is beszélek) no meg amikor ki van nyitva a szájuk, olyan,mintha műfogsoruk lenne. + még a Real neve és címere sem az eredeti, és ez sem jó (cím átírható).

Kíváncsian várom, hogy a PES 18-ban szebbek lesznek-e a Real játékosok arcai,....A Barcelona van a PES borítóján, a Barca játékosokat viszont piszok élethűen megcsinálták.
29.
29.
Norbiii
#27: Mindkettőt most nem lesz meg, de egy igen, majd eldől. A fifa 17 megmarad, ha Pes 18-am lesz, ha meg fifa 18 lesz, akkor a pes 17 marad meg, tehát lesz mind a kettőből. :)


unrealnoise

Régen csak offline játszottam, szeretek igazolni, bajnokságot játszani stb. Az elmúlt egy évben viszont a legtöbbet online toltam, és elég jól ment, de már hiányzik az offline is. Nem is tudtam, hogy Pesben lehet igazolni, meg ilyen karrieres dolgot kezdeni, ezt tegnap láttam a 17-ben és nagyon megörültem. A pes 18 meg még ennél is szebb lesz, és meglátjuk mit fog majd tudni, és ugyanez igaz a fifára is, ott az új sztorimód érdekelne....
28.
28.
Norbiii
Kedves unrealnoise és Beniciodeltoro!
Köszönöm szépen a segítő válaszokat. :)
27.
27.
Beniciodeltoro
#23: Ne dilemmázz, vedd meg mind kettőt ha ennyire szereted a Fifát is, ezeknek a játékoknak van szavatosságuk legalább egy év, nem olyan hogy kipörgeted a single playert és már adhatod el :)

#26
Kapusok eszméletlenek, olyanokat fognak hogy letépem az arcom, de nem leszek ideges mert látványos :)
26.
26.
unrealnoise
#24: Tegnap kipróbáltam. És veszett jó a fizika. A kapusok, az érzés, a labdakezelés. Imádom. Tavaly is a PES volt a jobb szvsz, a FIFA csak a multi miatt és az UT miatt volt megvéve, viszont ott meg egyre több játékot igényel a zsetonok megszerzése. Az EA arra hajt, hogy majd fizessek, ha nem vagyok elég türelmes. A haver nagy UT fan volt, szinte csak azt a módot nyomta, tavaly fölbaszta magát, és megvette a PES-t.

Szerintem idén abszolút kihagyom a FIFA-t, az EA-nek komolyan semmi nem elég... :( Sok-sok millió ember megveszi évről évre a játékukat, de nem elég, a multit is tönkre vágják. Nem arról van szó, hogy 3 nyertes meccs alatt akarok egy Messi-t a csapatnál tudni, de azért az, amilyen irányba elindultak, visszataszító.

Arról nem is beszélve, hogy a játékélmény, a foci része magasan jobb a PES-ben...
És ha így haladunk tovább, nem olyan soká az online is jobb lesz...
25.
25.
PaprikaJancsi
Kipróbáltam, annyira nem jött be elsőre.
24.
24.
Norbiii
#23: Nem beszélve arról, hogyha a fifában sok- sok év alatt elértem egy jó kis tudást, kitanultam ezt-azt, nem biztos, hogy jó ötlet lenne váltani. Viszont bejövős ez a Pes....Látjátok, nagy dilemmában vagyok....:D
23.
23.
Norbiii
Írtam lentebb, hogy félő, hogyha fifáról áttérek pesre, akkor kicsit elszokok a fifától és akár elkophat némi tudás stb....
Most játszottam PES 17-el és 18-al, majd utána a Fifa 17-el, és teljesen más. Most egy-két nap után természetesen nem annyira vészes, de: Más a sebesség, a labdakezelés, az érzékenység, gyökeresen mások a lövések, a passzok, egyszóval más az alapja! Egyszer fifa, egyszer meg pes nem túl kellemes, dönteni kéne. Eddig a fifához szoktam hozzá, az áll a kezemre, és bízom benne, hogy előrukkolnak egy bődületesen jó 18-al, és akkor valószínűleg maradok a jól bevált fifánál, de eddig a pes 18 demoja nagyon tarolt nálam.
Addig is marad számomra a kérdés: fifa, vagy pes? :)
22.
22.
Norbiii
#21: A gólöröm szerintem is sokkal jobb PES-ben, mint Fifában, sokkal élvezetesebb,nem beszélve a hangorkánról és a kommentátor ordításairól, nagyon epic! :) Kíváncsi vagyok a fifa demojára is.
21.
21.
Beniciodeltoro
#20: De a PES-ben legalább helyezkednek a játékosok, Fifában amilyen védekezést leművelnek szinte rosszul leszek, konkrétan nem érdekli őket a labdahozó játékos nem is akarják letámadni.
PES-ben tök jók a csapat gólörömök, Fifában ilyet nem igen látni, szóló gólöröm van a többiek meg megállnak előtte és mint ha beakarnának húzni neki :))
Fifában a gépiesebb mozgás és ütközés is gyengécske, PES-ben erre is figyeltek.
Mondom ha lenne licensz ezekre a ligákra akkor labdába se rúghatna az EA.
20.
20.
MrPink
Az új PES tényleg élvezetesebb mint a Fifa DE csak azért, mert hatalmas területeket hagynak futkorászni míg a a Fifában annyira szorosan fognak, hogy szinte rögtön passzolnom kell amint megkapom a labdát. A legnehezebb fokozaton konkrétan a kapuig sétáltam a félpályától a Barcelona ellen. Remélem ezen javítanak.
19.
19.
MrPink
Az új PES tényleg élvezetesebb mint a Fifa DE csak azért, mert hatalmas területeket hagynak futkorászni míg a a Fifában annyira szorosan fognak, hogy szinte rögtön passzolnom kell amint megkapom a labdát. A legnehezebb fokozaton konkrétan a kapuig sétáltam a félpályától a Barcelona ellen. Remélem ezen javítanak.
18.
18.
RangerFox
Már töltöm a demot, kíváncsi vagyok, a tavalyi nem tetszett pesből. Szerintem a licenc fontos. Nekem az F1 játékokban tűnt fel főleg, ott nagyon szeretem, hogy minden 1:1-ben le van másolva az igaziról. Más autós játékokban alsóbb kategóriákból (pl. Forma 3) se szeretek versenyezni, hiába olyan az autó belülről, de a festés más, a pilóták se azok. Szóval szerintem igenis sokat dob hozzá a licenc bármely sportjátéknál.
17.
17.
Beniciodeltoro
#14: Rengetegen szimpatizálnak klubokkal, szinte mindenkinek van saját kedvenc csapata.
Gondolom a spurs szurkoltót lehangolja ha a kedvencei White London néven szerepelnek, és pizsamában fociznak, sőt az gáz hogy 1-2 db licenszelt csapat van a tabellán Liverpool vagy Arzenál névvel, a többi meg Red Klub meg hasonló, ez iszonyat.
És minden ligával ez van, még a Seria A-ban is kamu csapatok vannak, asszem a pes17-ben a Reál Madrid is kamu néven futott, pedig nekik van táboruk...igaz én nem játszom velük.
Fontos a játékmenet, de az sokat dob a hangulaton ha az angol 3. osztály is licenszelve van, mert látszik mennyire komolyan veszik a vásárlókat.
Ez olyan mint ha a BF-ben a nácik strandpapucsban és rövidgatyában harcolnának germán panda néven, és csak a modolás után lehetne teljes a kép, vicc.
14.
14.
Yanez
#13: Nálam pl pont ellenkezőleg van. Számomra egy játékban a játék a fontos. Nekem mindegy mi a játékos vagy a csapat neve, mert attól nem lesz más a játékmenet. Én soha senki bőrébe sem akartam bújni, mindig önmagam akartam és akarok is lenni. :) Az igazi nevek élményére számomra ott van az igazi foci. :)
13.
13.
Hunszi
#12: Folytatva...a PES jó játék, de licensz nélkül számomra őszintén semmit nem ér. A sportjátékok lényege épp az h belehelyezed magad kicsit a "nagyok" életébe, a kedvenc csapataid környezetébe stb. Erre kapsz egy ilyen London United s tudom is én milyen nevű csapatokat...hiába lehet élvezhető a játék, annyira durván elveszi számomra a hangulatot, hogy egyszerűen nincs kedvem játszani vele s meguntam, hogy várjam a módokat, ameddig végre valahára valaki megcsinálja, hogy normális nevek s játékosok legyenek.
12.
12.
Hunszi
Nekem a PES-ben a Be a Legend mód volt mennyei manna, ha olyan részletességgel kidolgozott Be a Pro mód lett volna a FIFA-ban odasírtam volna. FIFA-ban állandóan csak olyan célkitűzések voltak, hogy adj gólpaszt, csinálj X jó passzot stb. Tiszta hülyeségek...a PES-ben meg a lényeg az volt h jól szerepelj a pályán. Eleinte csak a B csapat edzésein vettél részt, majd A csapat, majd cserepad, kezdő és így tovább...később jöttek a nagyobb klubbok ajánlatai stb. Komolyan mondom életemben nem láttam még focis játékban olyan fasza kicsi módot, mint, ami az volt, csak e miatt PES-eztem évekig. Ha végre a FIFA is ilyent hozna és nem ezt az előre lescriptelt story módott...sokkal jobb lenne.
11.
11.
Norbiii
#10: Köszönöm a segítséget! :)
Valószínűleg most az egyik lesz, majd még meglátom.
10.
10.
Beniciodeltoro
#9: Egyre több meccs után úgy döntöttem megveszem a PES-t újra, pláne ha valaki usb-n eltudná küldeni a patchet ps4-re vírus helyett az még f*szább lenne, akkor megunhatatlan a PES.
Szerintem vedd meg a Fifát és a PES-t is ,ha szereted a focit, mindig jó váltani néha, mikor csömöröm van a karrierből , akkor beteszem a PES-t és nyomom azt.
Sport játékokban csak foci meg bunyó, de a Fight night egy ideje nem jelenik meg,mondjuk azt sajnálom, többen nyomnák mint az ufc-t szerintem, de az NBA és az NFL nem érdekel, pedig biztos jók azok is.
9.
9.
Norbiii
#8: Az a fránya licenc, igen. A fifában én is imádom a carrier módot, imádok igazolni, és 17-ben szerettem az új sztori módot is, no meg, mint mondtam, a játékom teljesen a fifához szokott, offline, online egyaránt piszok jól megy (az az érdekes ebben, hogy sajnos az első ligát nem sikerült megnyernem, pedig a tudás meglenne hozzá, de valahogy a célnál elhasalok....múltkor az elsőben 5 győzelem, 1 vereséggel kezdtem, és nem lett meg, de 16szoros bajnokot 3-0-ra, 7szeres bajnokot 5-0-ra vertem, és persze nyilván vannak vereségek is, de sokszor ehhez hasonló eredményeim vannak), és kicsit tartok attól, ha teljesen átállok a PES 18-ra, akkor ez a tudás, talán kicsit kopik?! Nem tudom. Szerinted?
Inkább maradjak a megszokott fifánál és legyen 18? Vagy dobjak el mindent, és legyen pes 18 az élvezetesebb meccsek és hangulat miatt? Bakker. :D
8.
8.
Beniciodeltoro
#7: Azt senki sem vitatja hogy a PES-sokkal élvezhetőbb mint a fifa, gördülékenyebb a játék, szebbek a kontaktok a játékosok között, de a lelátó borzalom, kevés stadion van lemodellezve.
Emlékszem valamelyik Fifában még stadiont is tudtál bővíteni ha jól ment a klub anyagi helyzete a szponzoroknak köszönhetően meg az elért erdményeknek köszönhetően, 20.000-es stadionból lehetett 70.000-es pl.
PES csak a licenszek hiánya miatt gagyi kategória, egyébként magasan veri a fifát.
7.
7.
Norbiii
Életemben sokat fifáztam és peseztem is, de az elmúlt években inkább fifás voltam, és meg kell hagyni, nagyon jól megy a játék. Viszont a pes-ben számomra jobb a hangulat és jelenleg élvezetesebbek a meccsek, mondom ezt úgy, hogy a játékom teljesen a fifához van szokva.

Van fifa 17-em és pes 17-em is. A fifa 17 után úgy gondoltam, hogy alap lesz a fifa 18 is, de lehet tévedtem! Jelenleg a PES 18 a befutó, (béta után valamiért nem volt az) mert ÓRIÁSI ÉLMÉNY volt a demoja, jobb grafika, élethűbb játékosok, na és a hangulat fantasztikus, jobban élveztem a meccseket, mint a fifában, persze annak is várom a demoját.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...