Újra mozog a Resident Evil 4 remake-je

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 21.
  • Videó
Link másolása
A Silent Hill után a Resident Evil kapta a főszerepet tegnap éjjel, amikor is a Capcom levetítette a Resident Evil Showcase legutóbbi adását. Lássuk a legfrissebb látnivalókat!

A műsort alább pótolhatjátok teljesebb egészében, lejjebb pedig szokásunkhoz híven kiszemezgettük a legfontosabb híreket és látnivalókat.

Resident Evil: Village - Gold Edition

A műsorból természetesen nem hiányozhatott a Resident Evil: Village bővített kiadása, amely október 28-án fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A csomag magában foglalja majd a Winter's Expansion kiegészítőt, amely frissíti a The Mercenaries módot (többek között a játszható Lady Dimitrescuval), behozza a külső kameranézetet és a Shadows of Rose sztorikiegészítőt, amelyben a 16 éves Rose Winters lesz a főszereplő.

A Resident Evil Showcase során alaposabban is belenézhettünk az újdonságokba, emellett kaptunk egy új, 60 perces próbaváltozatot, amelyben külső nézetben is játszhatjuk a Resident Evil: Village-et.

Resident Evil Re:Verse

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy október 28-án végre elrajtol a Resident Evil: Village-játékosok számára ingyenes multiplayer mellékág, a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készült Resident Evil Re:Verse is. A játékosok egy keresztplatformos próbakörnek is örülhetnek majd, amely október 24-én, magyar idő szerint hajnali 4 órakor indul, és október 26-án, reggel 7 órakor zárul. A Capcom emellett a frissítések roadmapjéről is szót ejtett a műsorban.

Resident Evil 4

A legfőbb attrakció azonban a Resident Evil 4 remake-je volt természetesen, amely PC-re, PS4-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re fog megjelenni 2023. március 24-én. A műsorban az új sztoritrailer mellett egy hosszabb gameplay felvételt is mutattak a játék elejéről, amely ízelítőt ad a megszépült grafikából és a finomhangolt játékmenetből is. Ezenkívül a gyűjtői kiadásokról is lehullott a lepel, bónuszként pedig ajánljuk a figyelmetekbe az amerikai IGN összehasonlító videóját:

Futottak még

A műsorban ezenkívül szó esett a Resident Evil: Village PlayStation VR2-változatáról, emellett a Switchre szánt felhős kiadásokról is: ugye a Village október 28-án érkezik a hibrid konzolra (míg a Winters' Expansion december 2-án), ezt követi a Resident Evil 2 november 11-én, a Resident Evil 3 november 18-án, és a Resident Evil 7 december 16-án.

3.
3.
DarkCrash
#2: Tényleg nagyon jó volt a Resi 4. Bár nálam csak az 5. helyen van kedvencnek. Az első 3 után a Code Veronica és utána ez.
2.
2.
JohnSpartan
#1: Jèzusom! Ez nagyon jól nèz ki! Alig várom már hogy vègig játszam! Kedvenc Resim volt ès talán a legjobb is mind közűl! Összehasonlító videó meg nem nagyon kell mert minden cm-re emlékszem a játékból.

Viszont egy ilyen gameplay után végképp nem èrtem miért is nem jelenik meg a Dead Space előző genre...
1.
1.
Darksiders84
Na ez nálam tuti első napos lesz mivel régen is nagy kedvenc volt még nagyon régen először Gamecubeon hihetetlen volt akkoriban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...