Befarolt az EA Sports WRC trailere

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 5.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett az EA Sports WRC első trailere és rettentő látványosra sikeredett. A Codemasters játéka pörgős videóban fedte fel magát és előrendelői bónuszait. Nézzétek meg ti is!

Már egy ideje tudunk az EA Sports WRC létezéséről, sőt még pletykákat is hallhattunk róla, hogy idén ősszel, pontosabban november 3-án veheti kezdetét a verseny. Ez lesz az első WRC játék mióta az Electronic Arts átvette a licenceket, a fejlesztő a Codemasters, most pedig megkaptuk az első trailert hozzá. Nézzük is meg, hogy mit fog tudni a legújabb hivatalos FIA World Rally Championship játék!

A félig élőszereplős, félig a játékból összevágott montázs iszonyúan hangulatos lett és mi már tűkön ülve várjuk, hogy különböző időjárási nehézségek miatt sodródhassunk ki a pályáról.

Megerősítették a pletykákat, miszerint november 3-án érkezik majd a játék PlayStation 5-re, Xbox Series S/X-re és PC-re. Az előrendelők 3 napos early accest, 5 darab VIP Passt, és 3 csapat kinézetét is bezsebelhetik majd.

7.
7.
Lorthirash
#5: Ez nem illúzió romboló a rally kis nüanszokon múlik és a valóságban is így működik, simán eldobhat egy kis bukkanó úgy hogy te beszállsz az erdőbe, ha rosszul érkezel meg, nem véletlen van navigátor a játékban is, rengeteg videó van fenn az interneten mindenféle elhibázott kanyarokról stb.
6.
6.
Lorthirash
#1: A codemasters vagyis a Dirt játékok pont attól jók hogy szimulátor jellegűek, igenis legyen a játék kormányra fejlesztve ahogy eddig is, én meg azt mondom.
5.
5.
#4: Gyakorlatilag egyről beszélünk!
Nyilván végig lehet menni rajta, persze... Csak éppen 5 kanyar után már szinte garantált hogy van kár a kocsiban...
Nekem meg éppen ez utóbbi az illúzió romboló, nem első sorban a helyezés. Jön egy kis bukkanó egy enyhe kanyarban és hiába van assziszt, úgy eldobja még egy első kerekes is hogy közöd nincs hozzá...
Nyilván szívesen küzdök én is dobogókért, de ellennék én a 6. helyen is csak végig lehetne menni a gyorsokon tisztességgel...
4.
4.
crytek
#3: Lehetetlen nem volt csak mondjuk úgy semmi értelme.Egy játékot főleg versenyt ugye azért játszik az ember hogy nyerjen benne valami helyezés félét...annak meg nem volt sok értelme hogy a 3. kanyar után már fél perces hátrányba volt az ember azaz kb mire célbe értem volna már mindenki hazamment a rendezvényről = nulla értelme lett volna így játszani.

(Mondjuk én arcade játékokban is ilyen vagyok ha 2 kanyar után nem vagyok első addig restartolok amíg meg nem nyerem a létező összes futamot második hely nem létezik...mondjuk nem véletlen hogy nálam ezek miatt ezer évig tart minden autós game)
3.
3.
#2: Legyen igazad!
Nagyon jó játék volt a Dirt Rally, de kontrollerrel szinte lehetetlen volt végig menni (még lassabb autókkal is) sajnos.
2.
2.
Zuzmo
#1: Biztos végig lehet menni a pályákon kontrollerrel is, meg lehet majd segédleteket, stb. állítani, de valószínű, hogy inkább kormánnyal lesz ez jól játszható.
1.
1.
Ez már bíztatóbb! Ha lesznek rally 2-es autók is akkor még jó is lehet.
Bár a Dirt Rally készítői nem tudom, hogy jó-e nekem! Mindesetre örülnék ha ez most nem kormányra lenne fejlesztve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...