A Ragyogásra emlékeztet a The Walking Dead: Destinies új előzetese

  • Írta: szlav
  • 2023. november 7.
  • Videó
Link másolása
Az igazság az, hogy mi sem tudjuk hova tenni az új The Walking Dead-játékot, ezt az érzést pedig nem enyhítette a legújabb előzetes sem. Egy biztos: Shane-nek messzire gurult a gyógyszere.

Az eddigi látnivalók alapján valószínű, hogy a The Walking Dead: Destinies nem lesz az év játéka, az azonban nincs kizárva, hogy egy meglepően elborult alternatív történetet kapnak majd a zombiapokalipszis túlélői. Az AMC sorozatán (egész pontosan az első három évadon) alapuló akció-kalandjáték egyik fő érdekessége, hogy a döntéseinkkel alaposan megváltoztathatjuk majd a tévén látott eseményeket és a túlélők sorsát.

Úgy tűnik azonban, hogy Rick Grimes egykori rendőrtársa, Shane ezúttal sem lesz a világ legnyugisabb fickója. A mai előzetes valamiért több snittjével is Stanley Kubrick legendás horrorfilmjét, a Ragyogást majmolja, bennünk pedig annyi kérdés merült fel a látottak után, hogy inkább meg sem próbáljuk felsorolni őket.

A dolgok miértjére (remélhetőleg) úgyis fény derül november 17-én, amikor a The Walking Dead: Destinies megérkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...