Dragon’s Dogma 2 – ezt hozta el a legújabb frissítés

  • Írta: osan
  • 3 napja
  • Érdekesség
Link másolása
Számos problémára hoz orvoslatot a legújabb javításcsomag, de mellette belenyúl a beállításokba is és új grafikai lehetőségeket kínál konzolokon, illetve a tárhely menüjén is fejlesztettek.

X-posztban osztotta meg a játék hivatalos profilja a legújabb frissítés részleteit, mely elérhető az összes olyan platformra, amire megjelent maga a játék is. A frissítés számos könnyebbítést hoz el a játékosoknak, mint például azt, hogy a tárhely menüjéből már el is adhatjuk a különböző tárgyakat, magunkra ölthetjük páncéljainkat, sőt a tárgyak számát is megnövelték 99-ről 999-re.

Rengeteg javítás is érkezett az alkotáshoz, melyek kisebb-nagyobb problémákat orvosolnak, de a konzoltulajok megkapták végre a lehetőséget, hogy válasszanak a magas és alacsony grafikaimód között, de most már a 120Hz-es képfrissítést is be-, és ki tudjuk kapcsolni.

A Dragon’s Dogma 2 PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re elérhető. A Capcom háza tájáról pedig nemrég érkezett a hír, hogy jövő héten élőközvetítést tartanak.

1.
1.
hedzsooo
...Kikuldtek kerdoivet is a Capcom-tol a DD2-vel kapcsban, augusztus valahanyadikaig varjak az eredmenyet, gyujtik a valaszokat. Remeljuk ha lesz DLC akkor vmit majd szamit az elkeszultenel hogy miket irtunk, jeleztunk nekik vissza az alapjatekkal kapcsban! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...