Nincs készülőben új Banjo Kazooie-játék

Link másolása
A korábbi pletykák és szivárgásokat cáfolja most egy másik, ami szerint jelen állás szerint nem készül a franchise új része. A rajongók kénytelen beérni a sorozat eddigi részeivel.

Számos franchise sorsa lett az, hogy bár egy időben a játékipar ikonjai voltak, később pedig már-már vallási áhítattal viszonyultak hozzájuk, mára már egyszerűen nem tűnnek piacképesnek. Spyro, Crash, vagy jelen cikkünk főszereplői, Banjo és Kazooie is ugyan erre a sorsra kárhoztattak, igaz, az első kettő legalább megkapta eredeti kalandjainak felújított változatát, sőt elkészült Crash negyedik kalandja is, és még egy spinoff is.

Okkal lehettek bizakodók hát a Banjo Kazooie rajongók, hogy talán kedvencük is megkapja ezt a fajta kezelést, esetleg kapunk egy új részt is. A pletykákat most jól értesült bennfentes igyekszik eloszlatni, bár valószínű, hogy nem sokan fognak örülni a hírnek. Jez Corden ugyanis legutóbbi podcastjében arról beszélt, hogy értesülései szerint semmilyen új rész nem készül a játékból, az adás pillanatában senki sem, dolgozik ilyen játékon.

Persze, jelen állás szerint bennfentes cáfolja a másikat, hivatalos információ pedig még nem látott napvilágot. Ezekkel együtt is valóban kérdéses, hogy valóban kapunk-e valaha is egy újabb részt a sorozatból, vagy legalább a régiek felújítását.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...