Steamre tart a Skull and Bones

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy hónap múlva a Ubisoft AAAA-játéka befut a Valve kikötőjébe, és a kalózos móka immár a Steamen is elérhetővé válik. Ettől még ugyanúgy kelleni fog egy Ubisoft-fiók.

Az éveken át tartó fejlesztés után februárban megjelenő Skull and Bones eddig PC-n csak kizárólag az Epic Games Store-ban és a Ubisoft saját felületén volt elérhető, a legnagyobb és legfontosabb áruház kínálatából kimaradt. Ezt orvosolja a közeljövőben a kiadó, akik bejelentették, hogy egy hónap múlva már Steamen is elérhetővé válik a játék.

Vannak játékok, amelyek életútja nem indult könnyen, és vannak azok, amelyek magasan indulnak, és ott is maradnak. A Skull and Bones egyértelműen az előbbi kategóriába tartozik, mivel a repetitív és kidolgozatlan játékmenet mellett a kiadónak is sikerült olyanokat nyilatkoznia, hogy a Skull and Bones a világ első AAAA játéka, és bár nem ez a live-service cím lett a generáció legrosszabbja, a merész kijelentések és ambíciók miatt még több támadás érte a játékot.

A Skull and Bones február 13-án jelent meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re, augusztus 22-én pedig a Steam-felhasználók is vízre szállhatnak egy kis kalózkodásra.

1.
1.
AbsurdShark
Az utolsó Ubi játék amit vettem az a Valhalla volt.
És ez egy darabig biztosan így is marad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...