Death Stranding 2 - Hideo Kojima egy rejtélyes szereplőről posztolt

Link másolása
Újabb fejlemények a Death Stranding 2 háza táján. A játék készítője, Hideo Kojima egy rejtélyes szereplőről posztolt az X-fiókján és természetesen azonnal beindultak a találgatások, vajon kinek a sziluettje látható a képen.

Jövőre érkezik a Death Stranding folytatása, amiben az első részben is látott nagy színészek, név szerint Norman Reedus, Léa Seydoux valamint Troy Baker mellé új arcok is csatlakoznak Elle Fanning és Shioli Kutsuna személyében. Most viszont úgy tűnik egy újabb taggal is bővülni fog a stáb, ahogy az kiderült a készítő, Hideo Kojima hivatalos X-fiókján megosztott posztjából.

Kojima posztjában egy rejtélyes alak sziluettje látható, rajta a "Ki vagyok én?" kérdéssel, ami természetesen azonnal beindította a rajongók fantáziáját, hogy a játék Reddit-oldalán teóriákat gyártva rájöjjenek, vajon ki lehet a titokzatos szereplő. Az egyik ilyen elmélet szerint a színész nem más, mint Kenjiro Tsuda, aki egyébként a főszereplő, Sam Bridges szinkronhangját szolgáltatta a játék japán kiadásában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...