Új roadmapet kapott a Star Wars Outlaws

Link másolása
Ugyan a játék eladási számai elmaradtak a kiadó elvárásaitól, a Ubisoft nem engedte el a Star Wars Outlaws kezét, és gőzerővel készülnek a javítások, amelyek két ütemben érkeznek a steames rajt előtt.

A hét elején robbant nagyot a hír, hogy elhalasztják az Assassin's Creed Shadows megjelenését, ennek pedig az egyik legfőbb indoka, hogy a Star Wars Outlaws rajtja igencsak gyengének bizonyult. A Ubisoft már-már a jófiúk szerepébe kerültek, hisz inkább eltolják a játék megjelenését, hogy a plusz időt annak tökéletesítésére és a bugok kiirtására szánhassák.

Ezzel párhuzamosan azonban Star Wars Outlaws kezét sem engedték el, sőt a fejlesztőbrigád gőzerővel a patch-ek készítésén dolgozik. Most pedig már az ütemtervet is tudjuk, hogy ezek a frissítések mikor is érkeznek. A jó hír, hogy a novemberi steames megjelenés előtt két nagyobb update is érkezik majd a játékhoz, hogy pontosan miket is fognak tartalmazni, azt csak nagy vonalakban lehet egyelőre tudni.

Ugyan kritikai értelemben a Ubisoft elégedett volt a játék teljesítményével, az eladási adatok már annyira nem tetszettek a kiadónak, aki nemcsak eltolta a novemberre várt AC-játékot, de szakított az eddig megszokott season pass és előrendelői rendszerükkel is, így pedig minden játékos egyszerre vetheti majd bele magát a jövőbeni játékaikba, a Shadows pedig abban is mérföldkő lesz, hogy már az első naptól fogva elérhető lesz a legnépszerűbb PC-s játékáruházban, a Steamen.

3.
3.
Chdz
Majd talán rendbe lesz rakva ez is 1-2 év után, vicc... :D
2.
2.
Hanoi
Csak a szokásos Ubisoft tempó, kiadunk egy rakás szart, majd ráérünk taknyolni
1.
1.
Extol
Jót röhögtem az erről a játékról készült videókon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...