Launch traileren az Until Dawn új verziója

Link másolása
Pár nappal a megjelenés előtt megtekinthető az utolsó kedvcsináló, igaz, ez csak egy nyúlfarknyi adag a közel három órás kiszivárgott anyaghoz részlethez képest.

Az interaktív horrorfilmek egyik ékköve a héten új köntösben tér vissza úgy PC-re, mint PlayStation 5-re, a felújítás pedig igyekszik mindkét platform lehetőségeit kihasználni. Nemcsak a felújított látványról szól majd az új verzió, de új kameraszögeket is kapunk, sőt új jeleneteket is, így összességében elmondható, hogy nem egy egyszerű vizuális felújításról van szó.

A közelgő megjelenés apropóján pedig már elérhető a játék utolsó előzetese is, ami számos ismerős helyzetet mutat, ugyanakkor több újdonságra is felfigyelhetnek a szemfüles rajongók. A videót lent nézhetitek meg, az előrendelés még tart. Pár szerencsés ennél jóval többet láthatott a játékból, ugyanis néhány napja egy Twitch-stream keretein belül az Until Dawn első három óráját közvetítette egy csatorna. A tartalom természetesen már nem elérhető. A játék október 4-én jelenik meg PC-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...