Jó hír az Alien rajongóknak, készülőben az Isolation folytatása

Link másolása
10 évvel az Alien: Isolation megjelenése után kaptuk a bejelentést, a Creative Assembly csapata belekezdett a hátborzongató horror sci-fi folytatásának fejlesztésébe.

Sűrű időszakot könyvelhetünk el ha az Alien mostani megjelenéseit nézzük, augusztus közepén volt egy Alien: Romulus premier a mozikban, 2025 elején pedig Hulura érkezik a franchise előzménysorozata, az Alien: Earth. A mai nap folyamán a videójátékok felé evezünk, egy nem várt bejelentést közölt Al Hope, az Alien: Isolation kreatív rendezője, csapatával megkezdték a horror FPS folytatásának fejlesztését.

Egy X-posztból tudhattuk meg a jó hírt, ahol egy hosszas köszönetnyilvánítás végén történt meg a bejelentés, amiben az is kiderült, meghallgattatott a rajongók töretlen segélykiáltása kedvenc horror játékuk folytatásáért. A 10 évvel ezelőtt megjelent játék fejlesztésekor fő célként az 1979-es Alien-mozi borzongással teli atmoszféráját célozták meg, az álom projektjüket pedig sokan kísérték nyomon az évek során, amiért végtelenül hálásak.

Igazából a készülés tényén kívül nem tudunk még semmit, Hope levelét pedig úgy zárta, hogy további infókat majd akkor közölnek a nagyérdeművel, ha készen állnak rá.

1.
1.
hedzsooo
Na, ez tenlyeg egy nagyon jo hir! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...