DON'T MOVE - újabb trailer vezeti fel a megjelenést

Link másolása
Egy ijesztő helyzetre épít a film: nemcsak egy gyilkossal kell a főszereplőnek megküzdenie, hanem egy méreggel is, ami 20 perc alatt teljesen megbénítja, ennyi ideje van, hogy megoldást találjon.

Brian Netto és Adam Schindler rendezők közös alkotása a Ne mozdulj című film, ami a Netflix megrendelésére készült és egy krimi-thrillernek ígérkezik a leírása és a trailer alapján. Ők ketten dolgoztak már együtt a 2013-as Delivery filmen, ami szintén nem egy kedélyes történetet mesélt el. A főszerepet Kelsey Asbille kapta, aki ismerős lehet a Yellowstone sorozatból vagy a Gyilkos nyomon filmből.

A film történetét röviden foglalták össze a készítők, egy sorozatgyilkos következő áldozata a Kelsey által életre keltett nő, akit az erdő sűrűjében egy olyan méreggel fertőz meg, ami 20 perc alatt teljesen megbénítja, és megöli. Az áldozatnak tehát ennyi ideje van, hogy megpróbáljon segítséget szerezni, vagy a gyilkos feltételeinek megfelelni.

A Sam Raimi vigyázó szakértelme mellett készült DON'T MOVE október 25-én érkezik a Netflixre, tehát a kanapén ülve izgulhatjuk végig a történetet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...