Hírarchívum - 2015. december

TGA 2015: The Walking Dead: Michonne - jövőre jön

Az eredeti tervekkel ellentétben nem rajtol el idén a The Walking Dead: Michonne, a The Game Awardson megejtett bejelentés szerint jövő februárban veszi kezdetét a minisorozat.

TGA 2015: Xbox One-ra is jön a Rocket League

Beigazolódtak a pletykák, Xbox One-ra is megjelenik a Rocket League. Mondjuk az eddigi sikerek alapján az lett volna meglepő, ha nem vágnak bele az xboxos verzióba a fejlesztők.

TGA 2015: Befutott az új Quantum Break-előzetes is

Rövid Quantum Break-kedvcsinálóval leptek meg minket a Remedy srácai a The Game Awards apropóján. A videó nem mutat sok újat, de hangulatfokozónak ennek ellenére is megteszi.

TGA 2015: Új traileren a Far Cry Primal

Ahogy azt a készítők megígérték, a The Game Awards apropóján új trailert tettek közzé a Far Cry Primalról. A gameplay jeleneteket felvonultató előzetesnek köszönhetően egy kicsit jobban megismerhetjük a játék főhősét is.

TGA 2015: Készül a Psychonauts folytatása

Meglepetésre Tim Schafer és Double Fine bejelentette, hogy készül a Psychonauts második része. A fejlesztéshez szükséges tőkét részben a közösség dobhatja össze, a lelkesebbek befektetőként is beszállhatnak.

TGA 2015: Batman-játékot készít a Telltale

Menetrendszerűen mutatkozott be a Telltale következő epizodikus kalandja, a fejlesztőcsapat ezúttal a Batmant pécézte ki magának alapanyagként. A sorozat rajtja jövőre várható.

TGA 2015: Ilyen lesz az új Tomb Raider első DLC-je

A The Game Awards felvezetőműsorában mutatkozott be a Rise of the Tomb Raider első nagyobb kiegészítője, a Baba Yaga: The Temple of the Witch. Mutatunk hozzá egy előzetest.

TGA 2015: Új trailert kapott Shaquille O'Neal játéka

Shaquille O'Neal is színpadra lépett a The Game Awardson, méghozzá azért, hogy előzetest mutasson a következő játékából. Shaq Fu: A Legend Reborn nem lesz kevésbé elborultabb, mint elődje.

TGA 2015: Itt nézd vissza a díjátadót!

Ha éjjeli bagoly vagy, ne menj messzire, elvégre hajnali 3-kor kezdődik az idei The Game Awards, amit élőben nézhettek nálunk. Az már biztos, hogy Geoff Keighley csapata tíz világpremierrel készül a díjak átadásán kívül.

Bound - íme, a Sony Santa Monica platformere

A God of War fejlesztője nem várt a hétvégi PlayStation Experience-re, már most leleplezte legújabb játékát, amely egy hamisítatlan platformer lesz. A fejlesztés oroszlánrészet a Plastic Studios végzi.