Hírarchívum - 2015. december

Új PlayStation VR-játékok a láthatáron

A PlayStation Experience apropóján két új PlayStation VR-bejelentést is kaptunk: az Eclipse-ről most hallunk először, míg a Distance tavaly mutatkozott be, akkor még VR-támogatás nélkül.

70 milliónál jár a Worms-sorozat

Hétfőn lesz húszéves a Worms-sorozat, amihez egy szép eladási, illetve letöltési számot is össze tudott hozni a kiadó-fejlesztőcsapat: eddig több mint 70 millió alkalommal vettünk vagy töltöttünk le Worms-játékot.

Brit toplista: a FIFA vitte a Black Friday hetét

Adósak vagyunk még a legutóbbi brit játékeladási toplistával, amely a Black Friday hetét összesíti. Az aranyérmes nem meglepő módon a FIFA 16 lett, a játék elég látványosan kilőtt az előző héthez képest.

Több PS2-es klasszikus is PS4-re költözik

A hétvége a PlayStation Experience-ről szól majd, és ennek előszeleként már érkezett is egy bejelentés: a Sony több PS2-es klasszikust is átköltöztet a PS4-re, méghozzá az új emulátorával.

Frissítve: Humble Bundle - Codemasters-játékokkal

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, amelyben a Codemasters játékai kapták a főszerepet. Nem meglepő módon leginkább autóversenyből áll a kínálat, de azért akad itt más is.

Már törölhetjük a játékainkat a Steam-fiókunkból

Ha végleg el akarod távolítani megunt játékaidat a Steam-könyvtáradból, immáron pár kattintás után megteheted. Hasznos funkció ez, ha a különféle bundle-ök értéktelen darabjaitól szeretnél megválni.

Kezdetét vette a World of Tanks PS4-es bétája is

A mai napon már a PlayStation 4-tulajok is belekóstolhatnak a második világháborús tankcsatákba. A World of Tanks nyílt bétáját a hétvégén tartják majd - ezt azért nem árt tudni.

Paragon - Drux is színre lép

Az Epic Games online shooterének utolsó karakterbemutató videójával még adósak vagyunk. Drux már csak azért is megérdemli a figyelmet, mert ő az egyetlen olyan hős, aki nem ember.

Dark Souls III - íme, a hivatalos dátum

A Bandai Namco megerősítette a Dark Souls III megjelenési dátumát, amely a korábbi pletykáknak megfelelően április 12. lesz. Emellett a From Software egy új gameplay bemutatóval lepett meg meg minket.

Fekete pénteken rekordot döntött az Xbox One

Egy hete, az ünnepi vásárlási szezon nyitónapján nagyot ment az Xbox One és a Windows 10 az Egyesült Államokban, tudtuk meg a Microsofttól. Mind a hardverek, mind a szoftverek eladásai megugrottak az előző év fekete péntekjéhez képest.