Hírarchívum - 2015. december

Overwatch - minden új pálya és hős ingyenes lesz

Az már eddig is nyilvánvalónak tűnt, hogy az Overwatch megjelenése után folyamatosan új hősök és térképek érkeznek a Blizzard shooteréhez, ám az nem, hogy ezekért egy lukas garast sem kell majd fizetnünk.

Feltűnt a Half-Life 3 a Steam adatbázisában

Gordon Freeman régóta várt új kalandja rendszeresen előkerül innen-onnan - most megint hallatott magáról. Ráadásul úgy tűnik, hogy a PS4-exkluzív Everybody's Gone to the Rapture is tiszteletét teszi számítógépeken.

Mégis jön konzolokra a Gone Home

A Majesco Entertainment megerősítette, hogy PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik a The Fullbright Company kalandjátéka, melyben egy olyan lányt alakítunk, aki hosszú idő után hazatér, de nem talál otthon senkit.

Street Fighter V - íme, az első 16 hős

Ahogy arról már beszámoltunk, a megjelenéskor 16 karakter áll rendelkezésünkre a Street Fighter V-ben. A Capcom most egy külön trailerben is bemutatja ezt a díszes kompániát.

Tényleg megjelenik Wii U-ra a Minecraft

Nem kell sokat várni a Wii U-tulajoknak, hiszen még ebben a hónapban megjelenik a Nintendo gépére a Minecraft. Igazából inkább az a meglepő, hogy eddig nem lehetett játszani a konzolon a népszerű címmel.

Késik a The Division bétatesztje

Ráadásul nem is keveset: csak valamikor a jövő év elején tolhatjuk majd a játék bétatesztjét. Helyette szerdától kizárólag az Xbox One-os előfizetők játszhatnak majd az alfaváltozattal.

Akár a Brütal Legend 2 is elkészülhet

A múlt hét nagy meglepetése egyértelműen a Psychonauts 2 bejelentése volt, melyre nagyon kevesen számítottunk. A Double Fine-nak azonban nem ez az egyetlen játéka, melyhez folytatást várnak a rajongók.

Megjelent a DiRT Rally, áprilisban konzolokra is jön

Idén tavasszal szinte a semmiből került elő a DiRT Rally, mely az év végére az egyik legjobb ralis játékká nőtte ki magát. A fejlesztők befejezték a munkálatokat, és kilépve az Early Accessből, immár kész játékként vásárolható meg a Steamen.

11 percen át mozog a Dying Light: The Following

Jövő tavasszal érkezik a Dying Light eddigi legnagyobb DLC-je, a The Following. A csomag járművekkel dobja fel az amúgy sem unalmas játékmenetet, így egy teljesen új oldalát ismerhetjük majd meg a programnak.

Brit toplista: csak hatodik az új Rainbow Six

Annak ellenére, hogy a múlt héten két nagyobb cím is megjelent, a brit játékeladási toplista dobogós helyein továbbra is a korábbi címek tanyáznak. Meglepő módon csak a hatodik helyen nyitott a Rainbow Six: Siege.