Hírarchívum - 2015. december

Jövő áprilisban jelenik meg a HTC Vive

Pontosított megjelenési dátumot kapott a HTC és a Valve Vive névre keresztelt VR-szemüvege. A gyártó bejelentése szerint jövő áprilisban kerül boltokba a kiegészítő.

Mesés képeken a The Witcher 3: Blood and Wine

A CD Projekt Red megosztotta az első képeket a The Witcher 3: Blood and Wine-ból, mely valamikor 2016 első felében fog megjelenni. A mesés helyszínek ezúttal is látványosra sikerültek.

Még karácsony előtt megjelenik a PS4-es Trine 3

A Frozenbyte bejelentette, hogy PlayStation 4-re is megjelenik a Trine 3. Pontos dátumot még nem tudtak adni, azonban biztosították arról a konzolos rajongókat, hogy még karácsony előtt befut a játék.

Akár már jövőre megjelenhet a Cyberpunk 2077?

Bár a CD Projekt Red még mindig a The Witcher 3 sikerének hatása alatt áll, már régóta tudjuk, hogy egy másik játékkal is készülnek. Eddig azt nyilatkozták, hogy csak 2017 környékén jöhet, azonban egy céghez közeli forrás mást állít.

Friss képeken Resident Evil Zero HD Remaster

Januárban érkezik a Resident Evil Zero HD Remastered, melynek pontos japán megjelenési dátumáról nemrég rántotta le a leplet a kiadó. Emellett az előrendelői ajándékokról is kaptunk képeket.

PC-re is megjelenik a Guilty Gear Xrd -SIGN-

Igaznak bizonyultak a pletykák, és tényleg megjelenik PC-re is a Guilty Gear Xrd -SIGN-. A PC-s verzióval még ebben a hónapban játszhatunk, sőt a fejlesztők a gépigényt is megosztották.

Készül a System Shock 3

Nagy meglepetéssel készült az OtherSide Entertainment az ünnepekre: bár a poént idő előtt lelőtték, azért még így is üt a bejelentésük, miszerint elkészítik a System Shock folytatását.

A hétvégén kipróbálható Xbox One-on a TESO

Az Xbox Live Gold-előfizetők ingyen játszhatnak majd a The Elder Scrolls Online-nal a hétvégén, a PC-sek egy része is, ha szereznek addig kulcsot. Ne aggódj, mi segítünk!

Így néz ki a Turok Remaster

A Night Dive Studios nem csak a System Shockot újítja fel, hanem az 1997-es Turokot is. Nem csupán a látvány javul, hanem a játékmenet is - a srácok most három képet tettek közzé a projektről.

UFC 2 - videótrión az újdonságok

Három rövidke klip erejéig bepillantást nyerhetünk a UFC 2 három alapvető újdonságába, a kiütések fizikai motorjába, a submissionös fogásokba és a dinamikus grapplingbe. (Van ezekre egyáltalán magyar kifejezés?)